- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Χρ. Μιχαλάκης: Με τις ευχές ενός ολόκληρου Νομού στους Ολυμπιακούς η Φένια Τζέλη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του η τρικαλινή πρωταθλήτρια του Τάε Κβο Ντο Φένια Τζέλη, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Νίκο Παϊταρίδη.

Η πρωταθλήτρια θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετά την πανάξια πρόκρισή της, που έκανε περήφανους τους Τρικαλινούς, αλλά και όλους τους Έλληνες.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης εξέφρασε και από κοντά τα συγχαρητήριά του, υπογραμμίζοντας πως αυτή η πρόκριση έρχεται ως επιστέγασμα των σκληρών προσπαθειών, αλλά και της επιμονής στην επίτευξη του στόχου που έδειξε η τρικαλινή πρωταθλήτρια. Παράλληλα, στάθηκε και στο πόσο σημαντικό ρόλο παίζει να βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι δίπλα στους πρωταθλητές μας, τονίζοντας το κρίσιμο ρόλο του προπονητή της Νίκου Παϊταρίδη, του αείμνηστου Βασίλη Βαργιάμη, αλλά και όλων των ανθρώπων που συνετέλεσαν με τον δικό τους τρόπο στην πορεία της πρωταθλήτριας και φοιτήτριας στη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, μέχρι και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στην Φένια Τζέλη καλή επιτυχία στο Ολυμπιακό Τουρνουά, σημειώνοντας πως θα την συνοδεύουν οι ευχές ενός ολόκληρου Νομού και μιας ολόκληρης χώρας. Παράλληλα, εξέφρασε την σιγουριά του, πως το μέλλον επιφυλάσσει σειρά επιτυχιών για την πρωταθλήτριά μας, που θα έχει την συνεχή στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας, αλλά και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, ενώ της παρέδωσε και ένα συμβολικό δώρο.

Από την πλευρά της η τρικαλινή πρωταθλήτρια ευχαρίστησε τον Χρήστο Μιχαλάκη για την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας από την πρώτη στιγμή, αλλά και όλους τους Τρικαλινούς που βρίσκονται δίπλα της σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής της Νίκος Παϊταρίδης, που στάθηκε ιδιαίτερα στην συνεχή και κομβική βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Χρήστου Μιχαλάκη, που βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών, αλλά και γενικότερα στο άθλημα του Τάε Κβο Ντο.