Υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Τρικάλων Του συνδυασμού «συμμαχία υπέρ των πολιτών»


 

 

Με υποψήφιο

Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Κώστα Αγοραστό

 

Και υποψήφιο

Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων

Χρήστο Μιχαλάκη

 Αργυροπουλου – καλλιαρα ελενη

Αντιδήμαρχος Τρικκαίων από το 2009, δημοτική σύμβουλος στο δήμο Τρικκαίων από το 2002. Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελλάδας στίβου στο αγώνισμα του ακοντισμού.  Έχει διατελέσει: Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Τ.Ε. Τρικάλων, Αντιπρόεδρος Κ.Ε.Κ. της Ν.Α. Τρικάλων, Εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας στην Περιφέρειας Θεσσαλίας, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Μέλος του Κέντρου Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων, Μέλος του τοπικού συμβουλίου πρόληψης της παραβατικότητας, Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού Τρικάλων. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος και του Αθλητικού και Πολιτιστικού Ομίλου «Αγ. Νέστορας», (προστάτη των Αθλητών).

ΒΟΤΣΑΡΗ – ΖΑΡΑΚΟΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Βοηθός μικροβιολόγου. Κατοικεί στην Καλαμπάκα. Έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Καλλιάρα και έχουν μία κόρη.

ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οικονομολόγος. Διευθυντής τελωνείου Τρικάλων. Έχει διατελέσει πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κόζιακα.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ελεύθερος Επαγγελματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φαρκαδόνα Τρικάλων

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος της ΝΟΔΕ Τρικάλων.

ΓΚΡΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Χημικός Περιβαλλοντολόγος. Γενικός Δ/ντής Αναπτυξιακής Τρικάλων – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πύλη Τρικάλων. Παντρεμένος με την κα Αργύρη Βαρβάρα και έχουν τρία παιδιά. Σπούδασε στο Χημικό Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και διαθέτει πτυχίο μελετητή Α’ τάξης για περιβαλλοντολογικές και χημικές μελέτες.

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων στην κατηγορία Δ/ντών προσωπικού και εργασιακών σχέσεων και ατόμων που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό. Δ/ντής και Δ/ντής Κατάρτισης του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΣΤΑΓΩΝ» από του 1995 μέχρι σήμερα. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πύλης 1994 – 1998 και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης τα έτη 1996-1998. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης (2002-2005) και αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Μέλος του National Geographic Society. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης για τα έτη 1996 μέχρι 2004.

ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Νομαρχιακή Σύμβουλος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής (φιλόλογος). Άσκησε καθήκοντα προϊσταμένης 1ου Γραφείου Δ/βαθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων. Διετέλεσε διευθύντρια Δ/βαθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Τρικάλων.

Είναι παντρεμένη με τον Βασίλειο Ζιώζια, αξιωματικό ε.α., με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιούς, τον Χρίστο Ζιώζια, πολιτικό μηχανικό και τον Απόστολο Ζιώζια, δικηγόρο.

ΔΗΜΑ – ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 

Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων από το 2009. Βοηθός Φαρμακοποιού στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Τρικάλων (ΣΥΦΤΑ).                                  

Αναπληρωτής  Γραμματέας  Γυναικών  στη  ΓΣΕΕ  και Υπεύθυνη  Γυναικών  στην  ΔΑΚΕ./  ΓΕΣΕΕ. Μέλος  Δ.Σ.  του  Ινστιτούτου  Εργασίας  ΙΝΕ / ΓΣΕΕ                                                  Περιφέρειας  Θεσσαλίας.

Εκλεγμένη  Αντιπρόσωπος  Εργατικού  Κέντρου  στην                                             ΓΣΕΕ  από το 2009.

Εκλεγμένη  Αντιπρόσωπος  του Συλλόγου  Βοηθών  Φαρμακοποιών στην  Ομοσπονδία  Φαρμάκου   ΟΕΣΦΕΕ από το 1999.

Μέλος  του  Δ.Σ.  του  Εργατικού  Κέντρου  Τρικάλων από  το  2003.

Εκλεγμένη  Πρόεδρος  στο  Σύλλογο  Βοηθών  Φαρμακείων – Φαρμακοϋπαλλήλων  Νομών  Τρικάλων – Καρδίτσας  από  το  1999 έως  σήμερα.

Γεννήθηκε στα  Τρίκαλα, κατάγεται  από την Τζούρτζια  Ασπροποτάμου Τρικάλων. Είναι  παντρεμένη  με  τον  Θανάση  Παπαγεωργίου και  έχει  δυο  κόρες  την  Μαρίνα  και  την  Eιρήνη.

ΜΠΑΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τεχνολόγος – γεωπόνος, επιχειρηματίας. Νομαρχιακός σύμβουλος. Έχει διατελέσει γραμματέας της ΔΑΠ-ΤΕΙ Λάρισας και μέλος της ΝΟΔΕ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας.

ΜΠΕΛΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Προϊστάμενος ΚΑΠΗ Δήμου Τρικκαίων. Επιστημονικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα. B.A (πτυχίο): Σχολή Ψυχολογίας, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών “STATE UNIVERSITY OF NEW YORK AT BUFFALO”(1985) Μ.Α (masters): Σχολή Αμερικανικών Σπουδών με ειδικότητα στην Κοινωνική Γεροντολογία “STATE UNIVERSITY OF NEW YORK AT BUFFALO”(1987).
Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Τ.Ε. 1992).
Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά (TOEFL-MICHIGAN). Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσης Ξένης Γλώσσας από το Υπουργείο Παιδείας. Παντρεμένος με τη Λίλια Γκαραγκάνη κι έχει δύο κόρες, τη Βικτωρία και τη Φένια.

ΝΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Απόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Σχολής ΝΟΕ του ΑΠΘ και του Τομέα μεταπτυχιακών σπουδών του τμήματος Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. Ασκεί το λειτούργημα του Δικηγόρου στο Πρωτοδικείο Τρικάλων από το έτος 1995. Χρημάτισε Πρόεδρος της Τ.O Καλαμπάκας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (2000 – 2007). Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. 

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΕΦΗ

Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ε.Λ.Μ.Ε.) του νομού Τρικάλων. Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δογματική και Συμβολική Θεολογία. Μιλά άπταιστα Αγγλικά, είναι κάτοχος διπλώματος Proficiency και γνωρίζει Γαλλικά και Ιταλικά. Έχει ειδικευτεί στην «Διοικητική Υποστήριξη Υπηρεσιών» και στη χρήση Η/Υ.

Εργάστηκε επί μία επταετία στον ιδιωτικό τομέα ενώ από το 2003 εργάζεται ως καθηγήτρια – θεολόγος στη δημόσια εκπαίδευση.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ειδικών σεμιναρίων με θεματολογία την ψυχολογία της παιδείας και το παιδαγωγικό – ψυχολογικό κλίμα της τάξης, την παιδαγωγική ψυχολογία και τη διδακτική. Είναι εκπαιδευμένη στις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης και κατάρτισης με χρήση πολυμεσικών εφαρμογών και τηλεκπαίδευσης. Υπήρξε επιμορφώτρια νεοδιοριζόμενων θεολόγων στα σχολεία της Δ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου.

Διετέλεσε μέλος της Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ. της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και μέλος της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Σήμερα διατελεί μέλος της Δ.Α.Κ.Ε.

ΤΣΙΑΚΟΒΗΣ ΗΛΙΑΣ

Απόφοιτος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων, της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ομιλεί την Αγγλική γλώσσα, κατέχοντας πτυχίο Lower. Εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Παχτουρίου το 1994 και το 1998 Κοινοτικός Σύμβουλος στην Διευρυμένη Κοινότητα Νεράιδας. Είναι δημόσιος υπάλληλος, παντρεμένος με την Αικατερίνη Τρίγκα, Ιατρό. Έχει γεννηθεί στον Αετό Τρικάλων.

ΤΣΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

Ιατρός – Ψυχίατρος. Διευθυντής Ψυχιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Νομαρχιακός Σύμβουλος. Έχει διατελέσει αντινομάρχης.

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται οι εργασίες για το δημοτικό σχολείο Σωτήρα
Επόμενο άρθρο Με Γνώση, Εμπειρία και όραμα στην Υπηρεσία του Πολίτη