Το ψέμα και η κουτοπονηριά δεν είναι σανίδα σωτηρίας κ. Ταμήλο


 Συνεχίζει θρασύτατα και απροκάλυπτα ο κ. Ταμήλος να προσπαθεί να παραπλανήσει  τους τρικαλινούς πολίτες, παρουσιάζοντας, σαν δικά του, έργα άλλων, έργα για τα οποία δεν είχε καμία συμμετοχή στο σχεδιασμό, τη μελέτη και κατασκευή.

 Έτσι, ο μέγας Μίνγχάουζεν του λαού μας, παρουσιάζει και καμαρώνει σαν δικά του έργα το 10ο Δημοτικό Σχολείο Μπάρας, το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο, το Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας, την προσθήκη αιθουσών στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Φλαμουλίου, όλα έργα που κατασκεύασε ή κατασκευάζει η Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Τρικάλων.

Όμως, δυστυχώς για τον κ. Ταμήλο, και ευτυχώς για την αλήθεια, όταν το ψέμα έχει παρέα την κουτοπονηριά, δεν πάει μακριά. Για κακή τύχη του κ.Ταμήλου, στο χώρο των έργων βρίσκονται και οι πινακίδες με όλα τα στοιχεία, όπου  ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει, ότι ο Δήμος Τρικκαίων  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με όλα αυτά τα έργα.

Αυτές οι πινακίδες, που ο κ. Ταμήλος φρόντισε να μην είναι στο κάδρο με τις φωτογραφίες των σχολείων, έγιναν απλά ο καθρέφτης ενός κουτοπόνηρου ΨΕΥΤΗ κατεργάρη, που επιχειρεί ξανά να εξαπατήσει τους τρικαλινούς πολίτες.

Προηγούμενο άρθρο Η κίνηση του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης και επικεφαλής του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Επόμενο άρθρο Ομιλία Απόστολου Παπατόλια στο Μουζάκι