Το ΤΕΦΑΑ ΠΘ και το Kids Athletics στον Μύλο των Ξωτικών


Το ΤΕΦΑΑ ΠΘ και το Kids Athletics στον Μύλο των Ξωτικών

Μια ωραία έκπληξη περιμένει φέτος τους νεαρούς επισκέπτες στον Μύλο των Ξωτικών που άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει έως και τις 4 Ιανουαρίου.

Το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο ΣΕΓΑΣ, και η e-Trikala Α.Ε.  αποφάσισαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, από 2 Δεκεμβρίου μέχρι και 23 Δεκεμβρίου τις μέρες Τρίτη και Πέμπτη από 9:30 έως 11:30 το πρωί,  να δώσουν την χαρά της γνωριμίας και της συμμετοχής σε αθλήματα του Στίβου μέσα από το πρόγραμμα Kids Athletics που από φέτος εντάχθηκε στο πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων.

Με τον τρόπο αυτό, θα δοθεί η ευκαιρία σε χιλιάδες παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα, εκτός των άλλων, να γευτούν την χαρά της συμμετοχής στο πρόγραμμα αυτό και να έρθουν πιο κοντά στον στίβο.

Στη διεξαγωγή του προγράμματος Kids  Athletics θα μετάσχουν φοιτητές της ειδικότητας Κλασικού Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ ΠΘ, καθοδηγούμενοι  από το μέλος ΕΕΠ του ΤΕΦΑΑ κ. Βασίλειο Βουτσελά. Με την συμμετοχή τους αυτή οι φοιτητές, θα αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες σχετικά με την εφαρμογή του σπουδαίου αυτού προγράμματος που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά των Δημοτικών Σχολείων.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ, στον ΣΕΓΑΣ και στην e-Trikala Α.Ε. γι’ αυτή την θαυμάσια πρωτοβουλία η οποία θα φέρει εκατοντάδες παιδιά πιο κοντά στον Στίβο, αφού τον Μύλο των Ξωτικών τον επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατοντάδες σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα πλαίσια των σχολικών εκδρομών.

Η συμμετοχή του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με έδρα τα Τρίκαλα, εντάσσεται στα πλαίσια των  εορταστικών εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια παρουσίας του Τμήματος στην πόλη.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την πολύ επιτυχημένη πρώτη εφαρμογή του προγράμματος, σήμερα στον Μύλο των Ξωτικών! Η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών μας αποζημίωσε όλους!

Προηγούμενο άρθρο Ενημερωτικές παρεμβάσεις του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον HIV/AIDS
Επόμενο άρθρο Σχολείο και Δημοτική Βιβλιοθήκη, έννοιες συμπληρωματικές