- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Τομάσης Χαράλαμπος & Γιώργος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ. Οι ειδικοί σε μηχανήματα συσκευασίας, γεφυροπλάστιγγες, ζυγιστικά για κάθε εφαρμογή

H εταιρία ΤΟΜΑΣΗΣ [1] Χαράλαμπος & Γιώργος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ,  ειδικεύεται σε προϊόντα για ζύγιση και συσκευασία πολλές δεκαετίες, δίνοντας λύσεις σε κάθε βιομηχανία, επιχείρηση.

Η εταιρία μας στις ιδιόκτητες τεχνολογικές εγκαταστάσεις της στην Πάτρα, στελεχωμένα με έμπειρο προσωπικό, σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως ζυγιστικά σακιαστικά μηχανήματα, γεφυροπλάστιγγες, πλάστιγγες δαπέδου καθώς και ένα πλήθος ζυγιστικών εφαρμογών, όπως, συστήματα αυτόματης ζύγισης σε γεφυροπλάστιγγα, ζυγαριές ελαιοτριβείων, λογισμικό για βιομηχανική ζύγιση. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους για  μηχανήματα  συσκευασίας [2].

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ [3]   (WEIGBRIDGES [4])

Μπορείτε να επιλέξετε από μια εκτεταμένη γκάμα από μεταλλικά και τσιμεντένια καταστρώματα, σχεδιασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής και συνεπή απόδοση ώστε να μειώσουν το κόστος για τους ιδιοκτήτες. Η γεφυροπλάστιγγα μπορεί να είναι τοποθετημένη σε λάκκο ή επιφανειακά, με ράμπες για ευκολότερη πρόσβαση με υψηλής απόδοσης δυναμοκυψέλες για απόλυτη αξιοπιστία.  Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε με τον έλεγχο και τη διαχείριση της ζύγισης του οχήματος με μια ποικιλία πακέτων λογισμικού και συστημάτων που ελέγχονται από τον χειριστή ή από τον οδηγό.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΣΙΛΟ [5]

Οι ηλεκτρονικές ζυγαριές για σιλό προσφέρουν, σε λογική τιμή, τη δυνατότητα μέτρησης του βάρους του περιεχομένου ενός σιλό και κατ’ επέκταση την ακριβή γνώση των διαθέσιμων σε πρώτες ύλες ή ολοκληρωμένα προϊόντα.  Με την εξέλιξη της τεχνολογίας των δυναμοκυψελλών είναι πλέον εύκολη η τοποθέτηση τους κάτω από ένα ήδη εγκατεστημένο σιλό.Χωρίς αλλαγή της στατικής λειτουργίας, επιτυγχάνουμε τη ζύγιση του σιλό, με ακρίβεια μέχρι  1%.

ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ, (WEIGHING MACHINES FOR OLIVE MILLS)

ΤΑΙΝΙΟΖΥΓΟΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ

Ειδικό σύστημα ζύγισης ελαιοκάρπου, κατασκευής ΤΟΜΑΣΗ, μεγάλης ακρίβειας 0,05%, διότι η ζύγιση γίνεται στατικά.  Το σύστημα τοποθετείται μετά το πλυντήριο, προορίζεται για ελαιουργεία με μέγιστη παροχή έως 15 τόνοι ανά ώρα. Δυνατότητα εντολής παρακράτησης των δικαιωμάτων του ελαιουργείου και εκτύπωση ζυγολογίου με επικεφαλίδα των στοιχείων του ελαιουργείου.

Κατασκευάζουμε ζυγιστικά σακιαστικά μηχάνηματα [6]. Το Μοντέλο ST-70,  είναι πλήρως αυτόματο ηλεκτρονικό, ζυγιστικής ικανότητας 25-60 κιλώνδημητριακών καρπών.  Είναι ένα από τα καλύτερα σακιαστικά κατασκευής Χαράλαμπου και Γιώργου Τομάση σε ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα.

Η παραγωγική δυναμικότητα του συστήματος κυμαίνεται στους 240-280 σάκους την ώρα.  Αποτελείται από ηλεκτρονικό ζυγό με επιλογή του βάρους που θέλουμε να γεμίσει ο σάκος, κοχλία μεταφοράς του προϊόντος και ηλεκτρονικό πίνακα αυτοματισμού με 5 προγράμματα συνταγών.

Κατασκευάζουμε πλάστιγγες [7] πλατφόρμες με διαστάσεις 80x80cm, 1,25mx1,25m, 1,5mx1,5m έως 3mx2m, σε διάφορες δυναμικότητες από 0kg έως 4.000kg. Επίσης προσφέρονται  Ζυγιστικά Παλετοφόρα [8] και ζυγαριές [9] για κάθε εφαρμογή εμπορική ή εργαστηριακή.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο εντοπισμός και η αποκατάσταση βλαβών σε ηλεκτρονικές ζυγαριές υψηλών προδιαγραφών είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί εξειδίκευση και επαγγελματική προσέγγιση, που η ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ εγγυάται με την πολυετή εμπειρία της, στον χώρο των ηλεκτρονικών ζυγαριών και την συνεχή εκπαίδευση των τεχνικών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6949596065

Web Site: https://gtomasis.com/ [10]

https://gtomasis.com/home/ [11]

E-mail: info@gtomasis.com [12]

Linked in: George & Charalampos Tomasis – AchaikiPlastigopoiia

YouTube: Charalampos Tomasis