Τα χωριά του Δήμου Αιθήκων αγκάλιασαν τον Κώστα Μαράβα


 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης έγινε δεκτός από πλήθους κόσμου στην Πύρρα, στο Νεραιδοχώρι, στο Περτούλι και στην Ελάτη

 Το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο Πύλης που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των Δημοτών μετέφερε κατά την προχθεσινή του περιοδεία, στα χωριά του Δήμου Αιθήκων ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κυρίου Μαράβα και υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων ήταν η Πύρρα, όπου έγινε δεκτός με θέρμη από κατοίκους της περιοχής. Ο κ. Μαράβας σχολίασε θετικά το γεγονός ότι παρότι διανύουμε μια περίοδο κατά την οποία δεν παρατηρείται υψηλή συγκέντρωση κατοίκων στα ορεινά χωριά, στις περιοδείες του, τον υποδέχονται δεκάδες κάτοικοι και συζητούν μαζί του διάφορα θέματα με ειλικρίνεια και πραγματικό ενδιαφέρον.

Αμέσως, μετά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης επισκέφθηκε το Νεραιδοχώρι, όπου επίσης έγινε δεκτός από δεκάδες κατοίκους. Τρίτος σταθμός της περιοδείας του, το Περτούλι, όπου συζήτησε με κατοίκους και επαγγελματίες του χωριού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του τουρισμού.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης η έδρα του Δήμου Αιθήκων η Ελάτη, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού σε μία μεγάλη συγκέντρωση κόσμου. Ο κ. Μαράβας ευχαρίστησε τους κατοίκους για την μεγάλη συγκέντρωση και την αγάπη που του έδειξαν. Μάλιστα, ο ίδιος, σχολίασε: «Ο Δήμος Αιθήκων, όπως εξάλλου και οι υπόλοιποι Καποδιστριακοί Δήμοι του νέου Δήμου Πύλης, αγκάλιασαν τον συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και εμένα προσωπικά και για αυτό είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος. Είναι ένας συνδυασμός που γεννήθηκε από τον κόσμο και σε αυτόν απευθύνεται στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Είμαστε άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα. Αυτοδημιούργητοι άνθρωποι τους οποίους μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και το μεράκι για την αυτοδιοίκηση. Είμαι σίγουρος, ότι αυτή η αγάπη που μου δείξατε εσείς σήμερα, εδώ στον Δήμο Αιθήκων, είναι ένα ισχυρό μήνυμα το οποίο θα αγκαλιάσει όλα τα χωριά του νέου Δήμου Πύλης και θα δώσει μία ισχυρή πλειοψηφία στον συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, δίνοντας σ’ όλους εμάς που πιστεύουμε στον ΑΝΘΡΩΠΟ να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά ανθρωποκεντρικό Δήμο Πύλης».

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Μένουμε Θεσσαλία οικο-ΛΟΓΙΚΑ στην Καλαμπάκα
Επόμενο άρθρο Περιοδεία Λάππα σε Καρυές - Αγ. Κυριακή