Ειδήσεις

Σύσκεψη του Δημάρχου Πύλης και όλων των Συμβούλων της παράταξής του


Με αφορμή δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αναδημοσιεύθηκαν σε τοπικές ιστοσελίδες, υπήρξε σύσκεψη του Δημάρχου Πύλης και όλων των Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ», μέσα από την οποία προέκυψαν τα ακόλουθα:

 

  • Σε καμία περίπτωση οι κακοήθειες, οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί που προέρχονται από τον προσφάτως ανεξαρτητοποιηθέντα Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βύρωνα Κατσίβελο, δεν αγγίζουν τους Συμβούλους της δημοτικής μας παράταξης και βεβαίως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
  • Θα ήταν όμως αναληθές και ανήθικο αν υποστηρίζαμε ότι δεν έχουμε την πολιτική φιλοδοξία να υπηρετήσουμε τους πολίτες του Δήμου και από θέσεις μεγαλύτερες ευθύνης όπως αυτή που κι εσείς κατείχατε επί είκοσι μήνες, του Αντιδημάρχου.
  • Διερωτόμαστε κι εμείς γιατί, όσο κατείχατε το αξίωμα του Αντιδημάρχου όλα ήταν καλά με τους πρώην συναδέλφους σας. Με αυτούς συνεργαστήκατε και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα πέρα από κάποιες πολιτικές αντιπαραθέσεις.
  • Η επί μήνες φημολογούμενη ανεξαρτητοποίηση σας πραγματικά δοκίμασε την συνοχή της ομάδας μας.
  • Μετά βέβαια την δήλωση ανεξαρτητοποίησης σας, δεν χρειάζεται να μιλάμε για μία απλή συνοχή αλλά πλέον η ομάδα μας είναι συμπαγής και αποτελεί κύτταρο Δημοκρατίας. Εκεί ανταλλάσσουμε απόψεις, εκεί συζητάμε, διαφωνούμε ή συμφωνούμε και χαράζουμε γραμμές πολιτικής. Δεν αποφασίζουμε ούτε στα Μ.Μ.Ε., ούτε στο καφενείο.
  • Είμαστε και θα παραμείνουμε ενωμένοι στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον των πολιτών του Δήμου Πύλης. Στον εναπομείναντα πολιτικό χρόνο θα δώσουμε μαζί με τον Δήμαρχό μας τον καλύτερο εαυτό μας για να λύσουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα απασχολούν τους δημότες μας, να προγραμματίσουμε και να εκτελέσουμε έργα για το καλό του συνόλου του Δήμου μας.
  • Είμαστε εδώ όλοι μας, παρόντες να μιλήσουμε για πολιτικές πράξεις και γεγονότα, να αντιπαρατεθούμε, αν χρειαστεί, πολιτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο για όλα αυτά που θα φέρουν κάτι καλό στους δημότες μας. Δεν τους αξίζει η μιζέρια που αντανακλάται στα γραφόμενα σας.
  • Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΒΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη αλλοδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας