Σύσκεψη για τις εκλογές στη Νομαρχία


 Ενημερωτική σύσκεψη με εκπροσώπους των συνδυασμών για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο παρουσία  του Νομάρχη κ. Ηλία Βλαχογιάννη. Οι εκπρόσωποι των συνδυασμών ενημερώθηκαν για τον τρόπο μετάδοσης των αποτελεσμάτων το βράδυ των εκλογών από τη Ν.Α. Τρικάλων.

 «Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και φέτος στη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Το νέο σύστημα έχει δυσκολίες και ιδιαιτερότητες» τόνισε ο κ. Βλαχογιάννης και συμπλήρωσε: «Φέτος έχουμε λιγότερους εργαζόμενους την ημέρα των εκλογών για παράδειγμα από 40 χειριστές στους Η/Υ έχουμε μόνο 15. Ελπίζουμε οι περικοπές και η μείωση του προσωπικού να μην μας εμποδίσουν να βγάλουμε γρήγορα τα αποτελέσματα το βράδυ της Κυριακής».

Τους εκπροσώπους των συνδυασμών ενημέρωσε για την εκλογική διαδικασία ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Σκούτας. Στη σύσκεψη επισημάνθηκε ότι πρώτα θα εκδοθούν τα αποτελέσματα των συνδυασμών στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και θα ακολουθήσουν τα αποτελέσματα των υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα της Ελένης Πούλιου
Επόμενο άρθρο Απάντηση σε επιστολή Χαλκιόπουλου