Συνεχίζουμε την προσπάθεια εμπιστοσύνης με τους πολίτες


Μετά την κατασκευή του αρδευτικού δικτύου της περιοχής, την Τρίτη 13-4-2010 εγκαινιάστηκε και ο δρόμος και η κατασκευή νέας γέφυρας μεταξύ των Δημοτικών Διαμερισμάτων Χαϊδεμένης και Ράξας του Δήμου Παραληθαίων.

«Συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια στηριζόμενοι στη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει όλα τα προηγούμενα χρόνια με τους πολίτες», τόνισε σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, βλέποντας με ικανοποίηση τους στόχους που είχε θέσει να υλοποιούνται, ικανοποιώντας αιτήματα Δημάρχων και πολιτών.

Αρχικά έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη, των αντινομαρχών κ.κ. Αλεξίου και Κοτρώνη, της αντιδημάρχου Παραληθαίων κ. Κουτσή και κατοίκων της περιοχής.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους επισήμους, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο αντινομάρχης κ. Κοτρώνης.

Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της κορδέλας.

Μετά τη λήξη των εγκαινίων ο Νομάρχης Τρικάλων σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφερε:

«Ακόμη ένα έργο εγκαινιάσαμε και παραδίδουμε στους πολίτες της περιοχής. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που ανταποκριθήκαμε σε αίτημα των κατοίκων δύο Δημοτικών Διαμερισμάτων, τα έργα κρίνονται και αξιολογούνται όχι ανάλογα με το μέγεθός τους, αλλά ανάλογα με την χρησιμότητά τους στους πολίτες και όπως είδατε οι πολίτες είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την κατασκευή αυτού του δρόμου και της γέφυρας.

Είχε προηγηθεί η κατασκευή του αρδευτικού δικτύου της περιοχής ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των αγροτών της περιοχής και συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια στηριζόμενοι στη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους πολίτες εδώ και πολλά χρόνια.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης θα μας δώσει τη δυνατότητα να είμαστε πολλαπλώς χρήσιμοι και για άλλα έργα στο μέλλον».

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος του Δήμου Παραληθαίων κ. Κουτσή ευχαρίστησε τη Νομαρχία, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τον Νομάρχη προσωπικά για την υλοποίηση αυτού του έργου που θα βοηθήσει όπως είπε αρκετά τους κατοίκους δύο Δημοτικών Διαμερισμάτων στην καλύτερη οδική επικοινωνία τους.

Σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο έργο έγιναν δύο εργολαβίες, η μία αφορούσε στη βελτίωση της οδού Ράξας – Χαϊδεμένης και η δεύτερη στην κατασκευή νέας γέφυρας, με τον προϋπολογισμό και των δύο εργολαβιών να φθάνει τις 300.000 ευρώ.

Με την πρώτη εργολαβία έγιναν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης μήκους ενός χιλιομέτρου.

Με την δεύτερη εργολαβία κατασκευάσθηκε γέφυρα ανοίγματος περίπου 18,70 μέτρων καθώς και οι προσβάσεις προς τη γέφυρα.

Προηγούμενο άρθρο Συνέστησε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση
Επόμενο άρθρο Στις 20 Απριλίου θα συνεδριάσει το ΣΝΟ