Συνάντηση Προέδρου Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων με Νομάρχη Τρικάλων


Το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη επισκέφθηκε την Παρασκευή 4-6-2010  στο Νομαρχιακό Κατάστημα, ο νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα που έχουν να κάνουν με την διοργάνωση του Ανταμώματος των Σαρακατσαναίων, μια εκδήλωση που είναι η μεγαλύτερη υπαίθρια πολιτιστική εκδήλωση στα Βαλκάνια.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Είχα μια συνεργασία με το νέο προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων, τους συγχαρήκαμε για την ανάληψη των καθηκόντών τους, τους ευχόμαστε να έχουν καλή και ευδόκιμη θητεία στο Δ.Σ. και είμαι βέβαιος ότι θα αναβαθμίσουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που κάνει η Ομοσπονδία και κυρίως το Αντάμωμα που είναι η μεγαλύτερη υπαίθρια πολιτιστική εκδήλωση που γίνεται στην Ελλάδα.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που αυτή η εκδήλωση γίνεται στο Νομό Τρικάλων, στο Περτούλι και θα συνεργαστούμε και φέτος με την Ομοσπονδία και θα καλύψουμε ένα μέρος των δαπανών γιατί αυτή η εκδήλωση προβάλει το Νομό και τις παραδόσεις του τόπου μας».

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων κ. Μαρμαγκιώλης Ευάγγελος δήλωσε «ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις, τον ευχαρίστησα για ότι έχει κάνει και για ότι θα κάνει για να γίνει το Αντάμωμα ακόμη καλύτερο, ένα Αντάμωμα που είναι η μεγαλύτερη υπαίθρια εκδήλωση στα Βαλκάνια».

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Αλβανίας στο Νομάρχη Τρικάλων