Στο ΣΚΑΪ ο Κ. Σκρέκας για τα «αγροτεμάχια»


Τη θέση των βουλευτών της Ν.Δ. για τον ενιαίο φόρο ακινήτων εξέφρασε μέσα από τη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Κώστας Σκρέκας. Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. έκανε λόγο για μια προσπάθεια που γίνεται αυτή την ώρα σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών ώστε να βρεθεί μια δίκαιη λύση και να μην επιβαρυνθούν φορολογικά οι κατʼ επάγγελμα και κυρίως μικρομεσαίοι αγρότες. Ο κ. Κ. Σκρέκας επισήμανε πως γίνεται μια προσπάθεια να διευρυνθεί η φορολογική φάση, υπογράμμισε ωστόσο πως «είναι άδικη η φορολόγηση των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων και δυστυχώς θα εμποδίσει την επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας».
Ο Τρικαλινός βουλευτής τόνισε πως «το Οικονομικό επιτελείο έχει να λύσει ένα δύσκολο γρίφο, καθώς και η φορολόγηση των υπόλοιπων ακινήτων θα πρέπει να είναι χαμηλότερη σε σχέση με πέρυσι, ώστε να μη πέσει το βάρος στις μικρομεσαίες οικογένειες και πάλι».
Τέλος, όσον αφορά δηλώσεις στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης αυτών των φόρων, ο κ. Κώστας Σκρέκας επανέλαβε πως πρόκειται για «λαϊκισμό, καθώς δεν υπάρχει καμία πρόταση για το πώς θα καλυφθεί η μαύρη τρύπα που θα προκύψει στα έσοδα του Κράτους. Ας σοβαρευτούν επιτέλους οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ».
Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση του βιβλίου «Ανάλεκτα» του Θ. Αθανασόπουλου στα Τρίκαλα