Ειδήσεις

Πολιτική Δραστηριότητα ΚΚΕ – Κ.Ο. Τρικάλων


Με το σύνθημα « με το ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση»  η Τ.Ε. Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ συνεχίζει την πολιτική της δραστηριότητα, διοργανώνοντας, περιοδείες, επισκέψεις & συγκεντρώσεις στα χωριά και τις κωμοπόλεις του νομού, αναδεικνύοντας μέσα από αυτές τα λαϊκά προβλήματα , προβάλλοντας παράλληλα την πολιτική πρόταση διεξόδου που προτείνει το ΚΚΕ. Για μια άλλη ανάπτυξη που θα ικανοποιεί το σύνολο των σύγχρονων λαϊκών αναγκών σύμφωνα με τις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η επιστήμη & η τεχνολογία, η παραγωγικότητα της εργασίας και οι μεγάλες πλουτοπαραγωγικές πηγές και δυνατότητες της χώρας.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που βλέπετε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, που έχετε διάθεση να συγκρουστείτε με τη μοιρολατρία & τις μειωμένες απαιτήσεις, σας λέμε ότι το μόνο κόμμα που μπορεί να σας εκφράσει είναι το ΚΚΕ.

Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να βαδίσουμε μαζί με κοινό αγώνα, για να ζωντανέψει η ελπίδα & η αισιοδοξία, με κοινωνική συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία.

Το πρόγραμμα των περιοδειών & συγκεντρώσεων για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Τρίτη 27 Σεπτέμβρη:

Περιοδεία στο Ξυλοπάροικο 6,30 μμ & συγκέντρωση στο

Γοργογύρι 7,30 μμ στο καφενείο «Ραρά» με ομιλήτρια τη Βάσω Μπακάση μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Κεφαλόβρυσο συγκέντρωση στο καφενείο «Ντιντή» ώρα 7,30 μμ με ομιλητή τον Γιώργο Καϊκη  μέλος της Ε.Π. Θασσαλίας του ΚΚΕ.

         Γριζάνο : Συγκέντρωση στο κεφενείο «Λίτσιος» ώρα 8 μμ με ομιλητή τον Σωτήρη Σωτηρόπουλο μέλος της Ε.Π. Θασσαλίας του ΚΚΕ.

Προηγούμενο άρθρο Αντίστροφη μέτρηση για το Μύλο των Ξωτικών με εκδηλώσεις
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ