Περιοδεία Σε Ελληνόκαστρο- Πλάτανο ο Χρήστος Λάππας


 Από το Ελληνόκαστρο και τον Πλάνατο, του καποδιστριακού δήμου Παραληθαίων, ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα τις περιοδείες του ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Συμπολιτεία»,κ. Χρήστος Λάππας, ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

 Ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων των δύο περιοχών και ταυτόχρονα παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού, που ηγείται, αναφορικά με την καλύτερη λειτουργία του νέου δήμου.

Ο κ. Λάππας ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι για όσα δεσμευτεί προεκλογικά, θα τα τηρήσει στο ακέραιο και μετά τις εκλογές, εφόσον οι πολίτες τον αναδείξουν, με την ψήφο τους, δήμαρχο του νέου δήμου Τρικκαίων, ενώ έδωσε τη διαβεβαίωση, ότι μαζί θα ιεραρχούν τα προβλήματα και τις προτεραιότητες.

«Στόχος και σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει», υπογράμμισε ο κ. Λάππας και πρόσθεσε: αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί με την καλύτερη οργάνωση του δήμου και τη σωστή διαχείριση των θεσμοθετημένων πόρων για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αναφερόμενος στα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Ελληνοκάστρου, ο κ. Λάππας τόνισε, ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα το ζήτημα με το νερό, είτε με τη διάνοιξη νέας γεώτρησης είτε με την τοποθέτηση ειδικών φίλτρων, καθώς και η κατασκευή δρόμων για να είναι προσβάσιμες οι κτηνοτροφικές μονάδες. Άλλωστε, όπως σημείωσε ο κ. Λάππας, η περιοχή προσφέρεται για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας με τη δημιουργία ενδεχομένως ενός Κτηνοτροφικού Πάρκου, ώστε να παραμείνει ζωντανό το χωριό.

Με την φράση «καλωσορίζουμε τον υποψήφιο και αυριανό δήμαρχο» υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του Πλατάνου τον κ. Λάππα, δίνοντας μήνυμα νίκης του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Συμπολίτεια» στις επικείμενες εκλογές.

«Θέλω να κτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης γιατί θα έρθω και αύριο στο χωριό σας, στην πρώτη συνέλευση, ώστε να ιεραρχήσουμε τα προβλήματα και τις προτεραιότητες», ήταν η απάντηση του υποψήφιου δημάρχου, ξεκινώντας την ομιλία του. Απαντώντας στη συνέχεια στην αγωνία των κατοίκων να παραμείνουν ζωντανά τα χωριά της περιφέρειας, ο κ. Λάππας υπογράμμισε ότι «προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε θέσεις απασχόλησης στον πρωτογενή τομέα».

Παρούσα στη συγκέντρωση ήταν και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης από το νομό μας, με το συνδυασμό του Απόστολου Παπατόλια, Λώρεν Κασσοπούλου, η οποία παίρνοντας το λόγο τόνισε ότι «ο Χρήστος Λάππας εκπροσωπεί το νέο ήθος στην πολιτική και πιστεύει στη συλλογική λειτουργία. Στοιχεία που θα βοηθήσουν στο ξεκίνημα του Καλλικράτη. Αισθάνομαι ασφάλεια και σιγουριά ότι η περιοχή μας, με δήμαρχο τον Χρήστο Λάππα, θα πάει μπροστά».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Λάππας τόσο κατά την ομιλία του στο Ελληνόκαστρο όσο και στον Πλάτανο, αναφέρθηκε εκτενώς στον Καλλικράτη και ιδιαίτερα στην ενεργοποίηση των τοπικών κοινοτήτων όσο και στους θεσμοθετημένους πόρους που θα διατεθούν για να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά η περιοχή.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση της δημοτικής κίνησης Τρικάλων «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ»
Επόμενο άρθρο Βράβευσε μαθητή ο Δήμαρχος Τρικκαίων