Περιοδεία Λάππα σε Αμπελάκια – Πρόδρομο


Πληθαίνουν τα μηνύματα ότι η παράταξη «ΤΡΙΚΑΛΑ – Συμπολιτεία» θα είναι ο νικητής των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Την στήριξή τους στον Χρήστο Λάππα, εξέφρασαν και οι κάτοικοι της συνοικίας Αμπελάκια αλλά και του Προδρόμου, όπου περιόδευσε το βράδυ της Δευτέρας ο υποψήφιος δήμαρχος, πιστεύοντας ότι μπορεί να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε περιοχή.

«Οι πολίτες δεν έχουν ούτε ένα λόγο για να ψηφίσουν τον κ. Ταμήλο. Οκτώ χρόνια εγκατέλειψε τις συνοικίες της πόλης, οκτώ χρόνια έχει οδηγήσει το δήμο σε υπερχρέωση. Ένας δήμος που αναλώνεται σε καταναλωτικές δαπάνες και όχι σε επενδύσεις σε κοινωνικές δομές» τόνισε ο κ. Λάππας μιλώντας στους κατοίκους των Αμπελακίων.

Την εικόνα της εγκατάλειψης της συνοικίας τους αποτύπωσαν και οι ίδιοι οι κάτοικοι με την φράση «έναν στύλο να έβαλε κάθε χρόνο της οκτάχρονης θητείας του ο κ. Ταμήλος, θα είχε λυθεί το πρόβλημα φωτισμού στο δρόμο προς τον Άγιο Γεώργιο», ενώ ζήτησαν με νόημα από τον κ. Λάππα «ένα καραβάκι για τη θάλασσα που έχουμε», θέλοντας να καταδείξουν τα έντονα προβλήματα που παρουσιάζονται με τις πρώτες βροχές.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι ως νέα δημοτική αρχή θα λύσει άμεσα όλα αυτά τα προβλήματα καθώς και ότι πρώτη προτεραιότητα θα είναι η επέκταση του Σχεδίου Πόλης.

Με την φράση «αφού ούτε η βροχή σας εμπόδισε να έρθετε απόψε στη συγκέντρωση, είμαι βέβαιος ότι θα βρέξει πολλές ψήφους στις 7 Νοέμβρη» ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Λάππας απευθυνόμενος στους κατοίκους του Προδρόμου.

Μιλώντας σε ένα πυκνό ακροατήριο ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στον Καλλικράτη, στην μεγαλύτερη μεταρρύθμιση της Μεταπολίτευσης, όπως είπε.

Με τον Καλλικράτη – ανέφερε – επιχειρείται το σπάταλο και αναποτελεσματικό κράτος που μας οδήγησε στο δημοσιονομικό εκτροχιασμό, να γίνει πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό. Και αυτό το στοίχημα θα κερδηθεί αφού ανασυστήνονται οι παλιές κοινότητες με θεσμοθετημένους πόρους και αρμοδιότητες και ταυτόχρονα δημιουργούνται λίγοι αλλά ισχυροί δήμοι που θα έχουν την ευθύνη χάραξης της αναπτυξιακής στρατηγικής.

Πρέπει από τώρα να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις ώστε από το 2012 που θα αρχίσει η ανάκαμψη της οικονομίας, να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε καλή θέση στη λεωφόρο της ευημερίας και της προκοπής.

Και αυτό το στοίχημα μπορούμε να το κερδίσουμε όχι μόνο γιατί πιστεύουμε στον Καλλικράτη αλλά και γιατί έχουμε το στελεχιακό δυναμικό για να βάλουμε μπροστά τη μηχανή της ανάπτυξης.

Προηγούμενο άρθρο Η κίνηση του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα
Επόμενο άρθρο Άγνοια ή παράνοια;