Παρουσιάστηκε το εξαιρετικό νέο βιβλίο «Του Έρωτα και Του Πολέμου» της Ελίζας Ζολώτα


 Αφηγήματα, μονόπρακτα και ποιήματα που εντυπωσιάζουν με την δυνατή, γεμάτη έντονα συναισθήματα και νοήματα γραφή περιλαμβάνει το νέο, όγδοο κατά σειρά, βιβλίο της κας Ελίζας Ζολώτα με τίτλο «Του Έρωτα και Του Πολέμου»  που παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο.

 Το βιβλίο περιλαμβάνει το ομότιτλο αφήγημα που είναι μία ιστορία αγάπης και πολέμου μιας παρέας ατόμων διαφορετικής εθνικότητας και θρησκείας, με πρόσχημα τα γεγονότα στη Γάζα και είναι ένα χτύπημα στην μισαλλοδοξία και στον παραλογισμό του πολέμου.

Το Απομονωμένο Νησί είναι ένα αφήγημα στο οποίο δύο αδέλφια ανθρωπολόγοι ανακαλύπτουν ένα νησί στο Αρχιπέλαγος που οι κάτοικοί του ζουν ακόμη στην εποχή του χαλκού και της μητριαρχίας και μετά από πολλές περιπέτειες κατορθώνουν να προστατέψουν την αθωότητα των ιθαγενών και διαφυλάξουν το δίκαιο κοινωνικό τους σύστημα.

Υπάρχουν επίσης δύο κοινωνικο-ερωτικά περιπετειώδη αφηγήματα από τα νεανικά χρόνια της συγγραφέως με τίτλους Η Δύναμη της Αγάπης και Μου δίνετε την φωτιά σας, παρακαλώ; καθώς και δύο μονόλογοι σχετικά με το αδιέξοδο ή την διέξοδο στις προσωπικές σχέσεις των δύο φύλων.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο Δικηγόρος κ. Χρήστος Σταμόπουλος ενώ η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με ανάγνωση αποσπασμάτων και απαγγελία ποιημάτων από την συγγραφέα και τις Σάντυ και Τζωρτζίνας Ζολώτα.

Προηγούμενο άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Επόμενο άρθρο Λαοθάλασσα στην εκδήλωση των ΚΑΠΗ Δ. Τρικκαίων για την Ημέρα Ηλικιωμένων