Παρουσίαση της τελικής φάσης ανάπλασης του Ληθαίου


 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου σύσκεψη παρουσία της ομάδας μελέτης του Α.Π.Θ. αποτελούμενης από τους κ.κ. Κ. Οικονόμου και Δ. Λαγό και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου αποτελούμενων από τους κ.κ. Φ. Τσαπάλα, Γ. Γιαννούση και Α. Σιάφη.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκε η 3η και τελική φάση του ερευνητικού προγράμματος που αφορά το κέντρο της πόλης και κυρίως την παραποτάμια περιοχή από το Κουρσούμ Τζαμί έως το Μαιευτήριο Τρικάλων.

 Παράλληλα στη διάρκεια της σύσκεψης εκφράστηκαν οι σκέψεις και απόψεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης καθώς επίσης για την στάθμευση των οχημάτων. Επίσης οριστικοποιήθηκαν οι προτάσεις για την κίνηση πεζών, ποδηλάτων και οχημάτων που αφορούν την παραποτάμια περιοχή της πόλης μας.

Να σημειωθεί ότι λήφθηκαν υπόψιν οι παρατηρήσεις που είχαν υποβάλει οι φορείς της πόλης μας οι οποίες κατά την διάρκεια της συζήτησης κρίθηκαν ως θετικές. Ακόμη αξιολογήθηκαν τα υλικά που θα απαιτηθούν για την ανάπλαση του κέντρου.

Η τελική φάση του εν λόγω ερευνητικού προγράμματος θα παρουσιασθεί σε σχετική εκδήλωση που θα γίνει μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Προηγούμενο άρθρο Περιοδεία Παπατόλια στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Νέες ασφαλτοστρώσεις από τον Δήμο Τρικκαίων