Ειδήσεις

Πανδαισία παραδοσιακών χορών στην Πύλη


Έλαμψε η παράδοση στην Πύλη με την παρουσίαση των χορευτικών Τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης και του Χορευτικού Ομίλου “ΤΡΙΚΚΗ” Τρικάλων, όπου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Πύλης, την Παρασκευή 23 Αυγούστου ανήμερα του πανηγυριού της Πύλης, όπου την παρακολούθησε αρκετός κόσμος. Τα χορευτικά καθοδηγούσε η χοροδιδασκάλισσα κ. Ευαγγελία Παλλαντζά και η εκδήλωση τελούσε υπό  την αιγίδα του Δήμου Πύλης. Την εκδήλωση παρουσίασε η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Χριστίνα Νικολάου, ενώ σύντομους χαιρετισμούς έκαναν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας και η χοροδιδασκάλισσα κ. Ευαγγελία Παλλαντζά.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύλης κ. Αλέξανδρος Τζιουβάρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Βάσω Παλλαντζά , η κα. Λαμπρινή Οικονόμου,  ο κ. Γεώργιος Αγνώστου και ο Κρίς Σπύρου.

Προηγούμενο άρθρο Θεατρική παράσταση στην Πύλη με την Κωμωδία Covid-Family από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΟΛΥΜΗΘΟΝ»
Επόμενο άρθρο Χρ. Τριαντόπουλος: από Καρδίτσα και Φαρκαδόνα: Μέχρι 22.500 ευρώ η κρατική αρωγή για μικρής κλίμακας επισκευές