Ορκίστηκαν 10 νέοι Δημοτικοί Αστυνομικοί


 Παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου, των Αντιδημάρχων κ.κ. Βράντζα Παναγιώτας, Αργυροπούλου Ελένης και Παζαΐτη Δημήτρη, της Προϊσταμένης της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κοντονάσιου Παρασκευής και εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας ορκίστηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων οι δέκα (10) νέοι Δημοτικοί Αστυνομικοί οι οποίοι άμεσα θα ενσωματωθούν στην δύναμη της ήδη υπάρχουσας Δημοτικής Αστυνομίας της πόλης μας.

 Καλωσορίζοντάς τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων ανέφερε ότι μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στο Τσοτύλι ήρθε η «ώρα της δράσης» για τους δέκα νέους δημοτικούς αστυνομικούς.

Επεσήμανε ότι η λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας είναι διαφορετική από αυτή της κρατικής. Επέστησε την προσοχή όλων στην συμπεριφορά απέναντι στον πολίτη, στην συνεργασία και στην αποφυγή οποιασδήποτε σύγκρουσης με τους δημότες και στην ενημέρωσης των πολιτών για τις υποχρεώσεις τους σύμφωνα με το νόμο.

Ανέφερε ότι με την προσθήκη των νέων οι Δημοτικοί Αστυνομικοί της πόλης μας ανέρχονται στους 33 συνολικά, δύναμη επαρκής πλέον για την καθημερινή τήρηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στους δρόμους της πόλης.

Ευχήθηκε τέλος καλή σταδιοδρομία σε όλους.

Να σημειωθεί ότι οι νέοι Δημοτικοί Αστυνομικοί που ορκίστηκαν σήμερα είναι οι εξής: Ναχμίας Μανώλης του Μεναχέμ, Κοντονάσιος Δημήτριος του Ιωάννη, Κατσόγιαννος Κλεομένης του Νεκτάριου, Ράτζας Ιωάννης του Αριστείδη, Φασούλας Σωτήριος του Κωνσταντίνου, Ρακοβίτης Βασίλειος του Χρήστου, Ρόμπας Κωνσταντίνος του Αποστόλου, Δούκας Βασίλειος του Γεωργίου, Γώγουλος Κωνσταντίνος του Σωκράτη, Καλμποκίνης Στυλιανός του Νικολάου.

Προηγούμενο άρθρο Στην Αγορά των Τρικάλων ο Κώστας Αγοραστός
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Αγοραστού στο Νομάρχη Τρικάλων