Ξεκίνησε ο στολισμός της πόλης ενόψει των Χριστουγέννων


 Σύμφωνα με τον απερχόμενο δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο, τα συνεργεία του δήμου ξεκίνησαν τον στολισμό της πόλης των Τρικάλων προκειμένου να δώσουν ένα εορταστικό τόνο στην πόλη. Στόχος είναι να διαμορφωθεί σε γιορτινούς ρυθμούς ιδιαίτερα το εμπορικό κέντρο της πόλης για να συμβάλει στην αλλαγή της ψυχολογίας των πολιτών η οποία εκτιμάται, ότι είναι προϋπόθεση για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης στα καταστήματα.

 Όπως ανέφερε ο κ. Ταμήλος, στόχος της δημοτικής αρχής είναι να προωθηθεί σύντομα ο στολισμός της πόλης για να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου η γιορτή για την υποδοχή της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, κατά την οποία θα ανάψουν τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία.

Και συνεργασία με τον Εμπορικό

Ο απερχόμενος δήμαρχος αναφέρθηκε και σε συνεργασία που θα έχει με τον Εμπορικό Σύλλογο των Τρικάλων προκειμένου να υποστηρίξει ο δήμος Τρικκαίων την προωθητική καμπάνια του εμπορικού κόσμου για την περίοδο των Χριστουγέννων. Ειδικά, φέτος με την περικοπή των δώρων, τις απολύσεις και την οικονομική δυσπραγία, η ανάγκη για υποστήριξη του εμπορικού κόσμου των Τρικάλων, είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Οι ίδιοι οι καταστηματάρχες υπογραμμίζουν την ανάγκη να κινηθεί η αγορά την περίοδο των εορτών προκειμένου να καλύψουν μέρος των ζημιών που υφίστανται από την κάθετη μείωση του τζίρου τους, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Τα Χριστούγεννα, λοιπόν, ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για πολλούς καταστηματάρχες της πόλης μας.

Προηγούμενο άρθρο 30 λουκέτα σε τρικαλινά πρατήρια
Επόμενο άρθρο Σύσσωμη αντίδραση του Δημ. Συμβουλίου για το κλείσιμο των ΤΕΙ