Νύχτα τρόμου για τον Κ. Καραφώτη


Σοκαρισμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Κώστας Καραφώτης, αφού τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμά του στην Ανω Γλυφάδα.

Ήταν λίγο μετά τις 5.00 το πρωί, όταν το ντόπερμαν του τραγουδιστή άρχιζε να γαβγίζει ακατάπαυστα προκαλώντας ταραχή σε όλη την πολυκατοικία. Ο τραγουδιστής που εκείνη την ώρα κοιμόταν, αφού είχε ρεπό από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, ξύπνησε για να δει τι συμβαίνει. Άγνωστοι είχαν παραβιάσει την πόρτα του διαμερίσματος, όμως μπροστά στη θέα του εξαγριωμένου σκύλου ο οποίος τους επιτέθηκε τράπηκαν σε φυγή. Μόνο που στον ελάχιστο αυτό χρόνο κατάφεραν να αποσπάσουν από το διαμέρισμα τα κλειδιά της γκαραζόπορτας, αλλά και του αυτοκινήτου του τραγουδιστή.

«Ο Κώστας μέσα στον πανικό που επικρατούσε, σε μια πρώτη ματιά που έριξε στο σαλόνι εκείνη την ώρα, είδε ότι δεν έλειπε κάτι. Το πρωί όμως που έψαχνε τα κλειδιά του αμαξιού για να πάει σε κάποια επαγγελματική υποχρέωση κατάλαβε ότι είχαν εξαφανιστεί» λέει στην «Εspresso» συνεργάτης του τραγουδιστή, συμπληρώνοντας ότι «ο Robbie του έσωσε τη ζωή. Ίσως αν δεν ήταν ο σκύλος, τα πράγματα να είχαν πάρει άλλη τροπή».

Οι δράστες είχαν καταφέρει να τραπούν σε φυγή με το αμάξι του τραγουδιστή, μάρκας Audi S4. Ο Κώστας Καραφώτης με το που συνειδητοποίησε ότι το αμάξι του έλειπε από το γκαράζ, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Χθες το μεσημέρι έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια Γλυφάδας, η οποία διερευνά το γεγονός. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το αμάξι του γίνεται στόχος δραστών. Να θυμίσουμε ότι πριν δύο χρόνια (τον Οκτώβριου 2010) άγνωστοι είχαν κλέψει το αμάξι του κάτω από το σπίτι που διέμενε τότε, στην περιοχή του Ταύρου. Το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί λίγες ώρες μετά την κλοπή στην περιοχή του Κολωνού.

 

espressonews.gr

Προηγούμενο άρθρο Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών
Επόμενο άρθρο Τα κάλαντα άκουσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων