Νέες ασφαλτοστρώσεις από τον Δήμο Τρικκαίων


 Άσφαλτο σε κεντρικούς και λιγότερο κεντρικούς δρόμους της πόλης, ετοιμάζεται να ρίξει σε λίγες ημέρες η δημοτική αρχή του δήμου Τρικκαίων, της οποίας οι τεχνικές υπηρεσίες έχουν βγάλει συντάξει τη σχετική μελέτη για τις νέες ασφαλτοστρώσεις που θα γίνουν.

 Σύμφωνα με τη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων προβλέπεται το επόμενο χρονικό διάστημα να γίνουν εργασίες που αφορούν την ανανέωση και συντήρηση οδοστρώματος κάποιων επικίνδυνων τμημάτων και οδών της πόλης, ενώ θα υπάρξουν και νέες ασφαλτοστρώσεις σε οδούς της πόλης.

Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης κακοτεχνιών θα γίνουν στους εξής δρόμους: Ηπιώνης, πάροδο Πτολεμαίου, Τζαβέλλα, Μιαούλη, Κολοκοτρώνη (μεταξύ Β. Τσιτσάνη και Ζάππα), Παπαϊωάννου (όπισθεν Κλωτσοτήρα), Χατζηστεργίου, Γαριβάλδη, Β. Τσιτσάνη και Βενιζέλου. Επίσης θα υπάρξει ασφαλτόστρωση σε περιοχές του Πύργου όπως είναι τρεις οδοί πίσω από τον Γαλαξία, στην Αγία Μονή (οδός Πρόκλου και νηπιαγωγείο) στην Περδικοράχη κ.ο.κ.

Για να εκτελεστούν όλες οι παραπάνω εργασίες ασφαλτόστρωσης, απαιτείται κι ένα χρηματικό ποσό που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ εκ των οποίων οι 406 χιλιάδες ευρώ είναι για εργασίες και τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις και το υπόλοιπο ποσό είναι ο Φ.Π.Α.

Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης εργολαβίας θα διενεργηθεί μειοδοτικός διαγωνισμός με δημοπρασία.

Προηγούμενο άρθρο Παρουσίαση της τελικής φάσης ανάπλασης του Ληθαίου
Επόμενο άρθρο Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο Σπίτι”