Με την βοήθεια του καιρού ξεκίνησε η συγκομιδή του βαμβακιού


 Μετά τους Νοτιάδες και την βελτίωση του καιρού, άρχισε πιο δυναμικά η συγκομιδή του βαμβακιού σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας και η προσέλευση στα Εκκοκκιστήρια της Ε.Α.Σ. Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι και στον ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ είναι μεγάλη.

 Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά πως τόσο οι Τρικαλινοί όσο και Θεσσαλοί παραγωγοί εμπιστεύονται την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων και παραδίδουν τα προϊόντα τους.

Η εμπιστοσύνη αποκτήθηκε διαχρονικά γιατί η Ένωση Τρικάλων καμιά χρονιά δεν διέψευσε τις προσδοκίες των παραγωγών. Και στις εύκολες και στις δύσκολες χρονιές στηρίζει τα προϊόντα και τους παραγωγούς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η καλύτερη διαφήμιση είναι οι συνεταίροι παραγωγοί που στηρίζουν για πολλά χρόνια τις ελπίδες τους στην Ένωση Τρικάλων και ουδέποτε απογοητεύτηκαν.

Φυσικά η Ένωση Τρικάλων δεν έχει μόνο φίλους, έχει και ανταγωνιστές που προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να τη συκοφαντήσουν, να τη δυσφημίσουν. Πως τάχα αδυνατεί να πληρώσει, πως τάχα δεν μπορεί να δώσει καλές τιμές, πως τάχα θα κλείσει και άλλα φαιδρά.

Ε, λοιπόν δεν είναι έτσι!!!

Ακόμα και φέτος σε μια χρονιά προκλητικά ανταγωνιστική και δύσκολη, η Ένωσή μας είναι μεγάλη, είναι δυνατή, πληρώνει άμεσα με την παράδοση του προϊόντος και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δεν είχε ούτε έχει κανένα πρόβλημα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. καλούν τους παραγωγούς όλης της Θεσσαλίας να απευθύνονται στα εκκοκκιστήρια της Ε.Α.Σ. Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι τηλ. 24310 55421 και στον ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ τηλ. 24310 43757

Προηγούμενο άρθρο Οικογενειακή υπόθεση
Επόμενο άρθρο Δήλωση Μακρυγιάννη Χρήστου για το ποιος είναι ΛΑ.Ο.Σ στα Τρίκαλα