Με Γνώση, Εμπειρία και όραμα στην Υπηρεσία του Πολίτη


 Ο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΤΕΡΑΣ, υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, επισκέφθηκε τα Δημαρχεία των Δήμων Πιαλείων και Γόμφων, όπου συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τους Δημάρχους κκ Χρήστο Μάμαλη και Νικόλαο Παλαντζά αντίστοιχα, για τη συνολική κατάσταση των Δήμων αυτών, καθώς σε δύο, περίπου, μήνες λήγει η θητεία τους και οι σημαντικές αυτές Δημοτικές Ενότητες θα συνενωθούν στον νέο Δήμο Πύλης.

 Ο Δήμαρχος Πιαλείων κ. Χρήστος Μάμαλης, έκανε μια αναλυτική ενημέρωση των προτεραιοτήτων της απερχόμενης δημοτικής αρχής, των παρεμβάσεών της για την οργάνωση του Δήμου και την οικονομική του εξυγίανση, καθώς και τον προγραμματισμό των έργων που η χρηματοδότησή τους θα λύσει αναπτυξιακά και περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Γόμφων κ. Νικόλαος Παλαντζάς, στην ενημέρωσή του, στάθηκε στο έργο που επιτέλεσε η δημοτική αρχή, έργο που στόχευε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς και στην προετοιμασία του Δήμου με έτοιμες μελέτες που η χρηματοδότηση των έργων αυτών θα λύσει πολύ σοβαρά αναπτυξιακά και κοινωνικά προβλήματα του Δήμου. Επίσης, παρέδωσε κατάλογο προτάσεων και έργων που η απερχόμενη δημοτική αρχή θεωρεί προτεραιότητα για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΤΕΡΑΣ, ευχαρίστησε τους Δημάρχους Πιαλείων και Γόμφων για την ενημέρωση και αφού στάθηκε στο έργο που έχουν επιτελέσει, σημείωσε την προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση που κατέβαλαν οι δημοτικές αρχές, γεγονός που δεν θα επιβαρύνει, σημαντικά, την νέα δημοτική αρχή του Δήμου Πύλης. Δεσμεύτηκε, επίσης, ότι σαν νέα δημοτική αρχή που θα είναι ο συνδυασμός ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, θα εντάξει στις προτεραιότητες του Δήμου τα προτεινόμενα ώριμα έργα.

Προηγούμενο άρθρο Υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Τρικάλων Του συνδυασμού «συμμαχία υπέρ των πολιτών»
Επόμενο άρθρο Δηλώσεις του Ν. Λέγκα για την πορεία των αναπτυξιακών έργων