Ειδήσεις

Μαζική Απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων στα Τρίκαλα


Μια μαζική  απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησαν τα σωματεία  οι επιτροπές αγώνα , οι συνδικαλιστές και  εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ  σήμερα στην καεντρική πλατεία των Τρικάλων με κεντρικό σύνθημα «Όχι στα νέα μέτρα, διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες μας». Στη συγκέντρωση υπήρξε μαχητική συμμετοχή εργαζόμενων πολλών κλάδων, συνταξιούχων , ανέργων , αυτοαπασχολούμενων και αγροτών.

Η σημερινή πανεργατική απεργία είναι η απάντηση των εργατών,  εργατριών,  των ανέργων, των συνταξιούχων, στην επίθεση στα εργατικά δικαιώματα , στο χτύπημα του δικαιώματος στην εργασία, στα μέτρα  που στοχεύσουν να είναι διαρκείας στην  άθλια  προπαγάνδα της κυβέρνησης  περί τέλους των μνημονίων και την εξαπάτηση των λεγόμενων αντίμετρων.

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό του Χρήστου Κούτσικου , εκ μέρους της επιτροπής αγώνα αυτοαπασχολούμενων λογιστών –φοροτεχνικών και συνεχίστηκε με χαιρετισμό από τον Αχιλλέα Λιάτο , μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη».

Η κεντρική ομιλία  πραγματοποιήθηκε από το ο Γιώργος Λιατίφης, γραμματέα του συνδικάτου εργαζομένων στον κλάδο γάλακτος- τροφίμων-ποτών

         Τη συγκέντρωση διαδέχτηκε μεγάλη και μαχητική  πορεία στους δρόμους των Τρικάλων ,με συνθήματα όπως «Μέτρα και αντίμετρα τσακίζουν τη ζωή μας , οργάνωση κι αγώνας η επιλογή μας»

Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε  σήμερα το πρωί και στην κεντρική πλατεία  της Καλαμπάκας από την  Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων-Συνταξιούχων-Ανέργων (συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ)

Η  συνέχεια στη λαϊκή αγωνιστική απάντηση δίνεται με τη διοργάνωση    με τη  διοργάνωση Συλλαλητηρίου  αύριο Πέμπτη 18 ΜΑΗ στις 7 το απόγευμα στην Πλ. ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ των ΤΡΙΚΑΛΩΝ,  ημέρα και ώρα που προγραμματίζεται η ψηφοφορία  στη βουλή.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 45χρονος για ψευδή κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση Αρχής
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση του Τομεάρχη Οργανωτικού της ΝΔ Τρικάλων Νίκου Καρδούλα