Μήνυμα μεγαλειώδους Νίκης για τον Κώστα Μαράβα από τη Λυγαριά


 Μήνυμα Νίκης. Μήνυμα για τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του. Μήνυμα για ένα Δήμο Πύλης με ανθρώπινο πρόσωπο. Μήνυμα για ένα Δήμαρχο Πύλης φίλο και όχι δυνάστη, έστειλε προχθές σε ένα ευρύ πλήθος κόσμου στη Λυγαριά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας. 

Οι Δημότες έκριναν, αποφάσισαν και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης. Στον υποψήφιο που λαμβάνοντας τα μηνύματα των καιρών έβαλε σε πρώτο πλάνο τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Στον υποψήφιο που προέρχεται από τον απλό λαό και μπορεί να εκφράσει καλύτερα τις πραγματικές του ανάγκες. Στον υποψήφιο που πρώτος παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το παρόν και το αύριο του Δήμου Πύλης.

Στη Λυγαριά, ο Κώστας Μαράβας, μεταξύ των άλλων, ανέφερε:

«Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για τη σημερινή παρουσία σας.

Προχωρούμε μαζί, με ενότητα και δυναμισμό για περισσότερο χρώμα στον τόπο μας, για περισσότερο χαμόγελο στα πρόσωπα όλων. Προχωρούμε, αποφασισμένοι για νέους αγώνες, για νέες διεκδικήσεις με το βλέμμα πάντα στον άνθρωπο.

Γιατί είμαστε οι μόνοι που βάλαμε ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Είμαστε αυτοί που θέλουμε ένα ΑΝΘΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ.

Ο Δήμος Πύλης ανάγκη από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και μεράκι. Έχει ανάγκη από ανθρώπους να καταλαβαίνουν τα προβλήματά του. Έχει ανάγκη που μία Δημοτική Αρχή η οποία θα είναι κοντά στα προβλήματα των ΔΗΜΟΤΩΝ. Μια Δημοτική Αρχή που να βάζει πάνω από όλα τον Δημότη.

Η παράταξη Πρώτα ο Άνθρωπος με την κατάθεση του συνδυασμού έδωσε το στίγμα της ενότητας όλης της περιοχής, όλων των χωριών και όλων των Δημοτών.

Με ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ η παράταξή μας θα αγκαλιάσει το σύνολο των δημοτών στη νέα πραγματικότητα παρέχοντας σε όλους ίσες ευκαιρίες, πέρα από τοπικισμούς και συμφέροντα.

Κυρίες και Κύριοι,

Όλοι εμείς, οι πολίτες που συγκροτούμε και στηρίζουμε τον συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ έχουμε ίδιους στόχους και κοινό όραμα για τον τόπο μας.

Τίποτε δεν μας χωρίζει με κανέναν. Για μας δεν υπάρχουν αντίπαλοι πολίτες, αντίπαλοι συνδυασμοί. Αντίπαλοί μας ήταν και είναι μόνο τα κοινά προβλήματα. Καλούμε κοντά μας όλους τους πολίτες κάθε ηλικίας, από κάθε κομματικό χώρο. Αγκαλιάζουμε όλες και όλους χωρίς διακρίσεις.

Όταν εγώ είπα ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ήξερα τι έλεγα. Όλοι μιλούσαν για άλλα πράγματα. Για σχέδια, μελέτες και μεγάλα οράματα. Δεν  έβλεπαν ότι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα. Μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα. Τι να πεις σε έναν Δημότη ο οποίος δεν έχει να βάλει πετρέλαιο για να ζεσταθεί; Τι να τα κάνει αυτός τα μεγάλα τα λόγια; Έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Θέλει στη δημαρχεία του, ένα ΑΝΘΡΩΠΟ. Ένα πραγματικό Φίλο να τον ακούσει και να τον συμπαρασταθεί. Όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Για αυτό εγώ και οι συνεργάτες μου δίνουμε προτεραιότητα στον άνθρωπο  με συγκεκριμένες προτάσεις, όπως είναι το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ.

Ο Δήμος Πύλης, έχοντας τα φυσικά πλεονεκτήματα, μπορεί να στηρίξει και να ενισχύσει νέους ανθρώπους, νέους επιχειρηματίες, να αυξήσει κατά το δυνατόν τις θέσεις εργασίας και τελικά να κρατήσει κοντά τα παιδιά του.

Εμείς έχουμε πρόγραμμα ολοκληρωμένο να το κάνουμε αυτό. Δεν λέμε πολλά λόγια αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε πολλά έργα.

Πιστεύουμε σε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα έχει κέντρο τον άνθρωπο.

Πιστεύουμε στη δίκαιη, ισόρροπη και ισότιμη ανάπτυξη όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας. Πιστεύουμε στην πλήρη διαφάνεια διαχείρισης πόρων, στον τρόπο προγραμματισμού έργων, στην ανάθεση και εκτέλεση έργων και προμηθειών του δήμου.

Αγαπητοί συνδημότες.

Ελάτε να πλαισιώσετε, τον συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  γιατί όσοι συμμετέχουν και όσοι την στηρίζουν θέλουν, γνωρίζουν, έχουν σχέδιο, ικανότητες και μπορούν.

Να νικήσουν γιατί αυτό απαιτεί το μέλλον του νέου δήμου ΠΥΛΗΣ έχοντας συναίσθηση ότι τον τόπο μας τον έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας.

Φίλες και φίλοι

Ο νέος Δήμος θα πάει μπροστά. Και αυτό είναι προσωπική μου δέσμευση. Έχω την εμπειρία, τη διάθεση να αγωνιστώ, να διεκδικήσω και να παλέψω για το Δήμο που μας αξίζει.

Άλλωστε αυτό κάνω από μικρό παιδί. Δίνω αγώνες κόντρα σε αντιξοότητες και προκλήσεις και ξέρω να κρατάω το κεφάλι ψηλά. Αυτό θα κάνω και τώρα. Δουλειά και μόνο δουλειά. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Σήμερα από εδώ  δίνουμε ένα ισχυρό μήνυμα  για τη Νίκη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΊΖΕΤΕ.

Γεια σας και με τη ΝΙΚΗ».

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Δημήτρη Παπαθανασίου στο Καραβόπορο
Επόμενο άρθρο «Χρήσιμες Προγραμματικές Συνθέσεις»