ΚΥΠΕΛΛΟ-Αποκλεισμός του Α. Ο. Τρίκαλα από τον Ασκληπιό με 2-0


Τα … κυανέρυθρα τα φόραγαν οι νεαροί παίκτες του Ασκληπιού Τρικάλων σήμερα στο στάδιο και οι του Α. Ο. Τρίκαλα με τις λευκές εμφανίσεις τα βρήκαν σκούρα με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα –αποκλεισμό στο ερασιτεχνικό κύπελλο με σκορ 2-0.

Δίκαιη η επικράτηση του Ασκληπιού απέναντι σε έναν ΑΟΤ ο οποίος κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα απόδοσης και θα διαπίστωσε ότι άλλο να έχεις αντίπαλο Α1 ερασιτεχνικής και άλλο Α΄ κατηγορίας.

Το κύπελλο πέρα από την άνοδο στην Α΄ τοπική κατηγορία ήταν στόχος για την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα , χάθηκε, οπότε αυτό το ματς ας γίνει ένα καλό μάθημα σε όλους στην Τρικαλινή ομάδα.

Πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Ασκληπιού , έπαιξε έξυπνα , σφιχτά πίσω και με αντεπιθέσεις προσπάθησε να κάνει τη ζημιά κάτι που το κατάφερε.

Ο Α.Ο. Τρίκαλα από την άλλη ήταν «χαλαρός» και φλύαρος είχε φάσεις που έβγαλε ο Αστερής και ένα δοκάρι στο 0-0 αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν προειδοποιήσει για τη σημερινή τους παρουσία με ένα δοκάρι στις αρχές του αγώνα.

Όπως και να έχει ο στόχος του κυπέλλου χάθηκε για φέτος και πλέον η ομάδα αφοσιώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα .

 

Τα γκολ

 

Στο 77΄το 0-1. Πολύ ωραίο γκολ σε ομαδική αντεπίθεση με τον Τζέλη να «σκάβει» την μπάλα πάνω από τους αμυντικούς του ΑΟΤ, στην περιοχή βρέθηκε αμαρκάριστος ο Δ. Χασιώτης ελίχθηκε και με σουτ νίκησε τον Ζαφείρη.

Στο 84΄το 0-2. Λάθος πάσα του Σαρακατσιάνου στο κέντρο, η μπάλα πήγε στον ταχύτατο Γκουζιώτη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με το αριστερό έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του ΑΟΤ.

 

Οι ευκαιρίες

 

Στο 4΄ Ο Τσικρικάς δοκίμασε το πρώτο σουτ η μπάλα αποκρούστηκε από τον Αστερή.

 

Στο 7΄ δοκάρι για τον Ασκληπιό με τον Τζέλη να σεντράρει και τον Τσακνή στην κίνηση να πλασάρει την μπάλα στην δοκό.

 

Στο 24΄ Ο Γκουζιώτης στην περιοχή του ΑΟΤ έπιασε χλιαρό πλασέ προς τον αμαρκάριστο Τσακνή, έδιωξε ο Μαγουλιώτης τον κίνδυνο.

Στο 28΄ κεφαλιά του Μαγουλιώτη άστοχη.

Στο 38΄ο Μηνάς στο σουτ ο Αστερής μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 42΄ ο Λοϊζίδης κοντά στο γκολ ο Ζαφείρης μπλόκαρε.

 

Στο 55΄ σέντρα του Φασούλα μεγάλη ευκαιρία ο Γεωργάκης ο οποίος από μισό μέτρο με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Στο 61΄φοβερή απόκρουση του Αστερή στο κοντινό πλασέ του Σαρακατσιάνου .

Στο 76΄νέα σωτήρια επέμβαση του Αστερή στο βολέ του Μαγουλιώτη μέσα στην περιοχή.

 

Διαιτητές του παιχνιδιού οι Δουλόπουλος-Γαντζούλας-Ρότσας.

 

Α.Ο.Τρίκαλα (Β. Γκούμπλιας): Ζαφείρης, Τσερέπη, Σαρακατσιάνος, Μαγουλιώτης ( 86΄Παϊλας), Ζυγούρης, Γεωργάκης, Καραθάνος ( 67΄Μπορμπότης), Μηνάς, Παπαναστασίου (54΄Αγγελόπουλος), Τσικρικάς, Φασούλας.

 

Ασκληπιός ( H. Πατσιάνης): Αστερής, Χασιώτης Αθ., Τσακνής, Αναστασιάδης, Τζέλης, Σιούτας, Γκουζιώτης ( 90΄Σουλεϊμάνης), Λοϊζίδης, Δημόπουλος ( 64΄Χασιώτης Δ.), Ευαγγέλου, Μπεχλιβάνος (46΄Ελευθερίου).

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

Προηγούμενο άρθρο Διέρρηξαν λογιστικό γραφείο στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Ερώτηση Βλαχογιάννη για το ενιαίο μισθολόγιο