Ειδήσεις

Θεατρική παράσταση στην Πύλη με την Κωμωδία Covid-Family από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΟΛΥΜΗΘΟΝ»


  Θεατρική παράσταση στην Πύλη με την Κωμωδία CovidFamily   από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΟΛΥΜΗΘΟΝ»από τον Δήμο  Πύλης στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024»

Μια ευχάριστη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν οι λιγοστοί θεατές την Τετάρτη 21 Αυγούστου στις 20.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, από την  θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρικάλων «ΠΟΛΥΜΗΘΟΝ» ,η οποία ανέβασε την Κωμωδία  (CovidFamily της Νένας Φιλ.

Η θεματολογία του έργου στο COVIDFAMILY αναφερόταν  στην κρίση που πέρασε η Ελληνική Κοινωνία κατά την διάρκεια της καραντίνας της πανδημίας, μια κρίση που έφερε και άλλες κρίσεις χαρακτήρων, ιδεών, σκέψεων ,οικογενειακών αξιών και γενικά όλης της Κοινωνίας.

Όλα αυτά αποδόθηκαν με τον καλλίτερο τρόπο από τους ηθοποιούς της παράστασης, μέσα από τα εύστοχα λογοπαίγνια και τους δυνατούς διαλόγους προβληματίζοντας το θεατρικό κοινό της Πύλης σκορπώντας άφθονο γέλιο και ψυχαγωγία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τω Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πύλης «ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024» και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού –Παιδείας –Τουρισμού κ. Μαρίνα Πανάγου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύλης κ. Αλέξανδρος Τζιουβάρας.

Για ην ιστορία αναφέρουμε τους συντελεστές της παράστασης..

Νένα Φιλ. , Χρύσα Γιουτζή, Σάκης Αβελίδης, Σούλα Χατζή, Θέμης Νταράρας, Αμαλία Γούλα, Κώστας Μαντζανάς  Αλέξ. Ντάγκλας.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στις 30 Αυγούστου
Επόμενο άρθρο Πανδαισία παραδοσιακών χορών στην Πύλη