Θεαματικές πτήσεις στο Μαυρομμάτι από Καρδιτσιώτες και Τρικαλινούς αερομοντελιστές


Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την Καθαρά Δευτέρα για τέτοιου είδους δραστηριότητες, ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με την ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ και την Δημοτική Κοινότητα Μαυρομματίου, το τμήμα αερομοντελιστών της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ. παρουσίασε θεαματικές πτήσεις με αερομοντέλα διαφόρων τύπων στη θέση ΖΕΥΓΑΡΟΛΙΒΑΔΟ στο Μαυρομμάτι.

Συγκεκριμένα αερομοντελιστές από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα με τα <<αεροπλάνα>> και τα <<ελικόπτερά >> τους παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιελάμβανε πτήσεις ακριβείας , αερομαχίες , πτήσεις χαμηλής διέλευσης , αιώρηση ακριβείας και πτήσεις ομαλής προσέγγισης .

Ο σύλλογός μας δημόσια ευχαριστεί τους συμμετέχοντες αερομοντελιστές –χειριστές, τον πρόεδρο της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ κ. Ηλία Ντούβλη και όλους όσους παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες παραβρέθηκαν σ’ αυτή την εκδήλωση .

Ευελπιστούμε σαν Σύλλογος να καθιερωθεί αυτή η δραστηριότητα στα Ζευγαρολίβαδα και του χρόνου ή και στο άμεσο μέλλον σε ποιο ιδανικές συνθήκες να γεμίσει ο ουρανός με τα Αερομοντέλα .

 

Προηγούμενο άρθρο Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν σε κλοπές καλωδίων παροχών και μετασχηματιστών του δικτύου της Δ.Ε.Η.
Επόμενο άρθρο Αποφάσεις που λήφθηκαν κατά την 2η Συνεδρίαση στις 20 Μαρτίου 2013