Η “Τρίκκης Πολιτεία” κοντά στους ανθρώπους της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων


Επίσκεψη στην λαϊκή αγορά των Τρικάλων και στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτό το νευραλγικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, πραγματοποίησε ο ακομμάτιστος δημοτικός συνδυασμός “Τρίκκης Πολιτεία” και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων, Γιώργος  Μητσιούλης.

 

Οι Τρικαλινοί που δραστηριοποιούνται στην λαϊκή αγορά των Τρικάλων, είδαν αυτή τη φορά έναν γνώριμό τους, με τη νέα του ιδιότητα, αυτή του υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων. Ο  Γιώργος Μητσιούλης με τη νέα δημοτική κίνηση πολιτών, είχε στο πλευρό του συνεργάτες, οι οποίοι και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και καταγράφουν τα σημεία στα οποία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος και σημασία. Πλάι του η κ.Αγγελική Κλειτσάκη, ο κ.Χαρίλαος Σκούφιας, ο κ.Βασίλης Σκρέκας, ο κ.Γιάννης Δήμου, ο Ευθύμιος Τεντολούρης, ο κ.Στέφανος Πολυγένης και ο κ.Χριστοφόρος Λάσκος, άνθρωποι γνώριμοι και δραστήριοι ως επιχειρηματίες και λειτουργοί στην πόλη των Τρικάλων και στην Περιφέρεια.

 

Ο Γιώργος Μητσιούλης, πραγματοποιώντας και τις αγορές του για το οικογενειακό τραπέζι ο ίδιος όπως συνηθίζει, συνομίλησε με επαγγελματίες εμπόρους, παραγωγούς και μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς, άκουσε προβλήματα , απόψεις και αντάλλαξε γνώμες πάνω στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους,  ο οποίος γνωρίζει το σκληρό πρόσωπο των επιλογών της κεντρικής εξουσίας και βρίσκεται σε συνεχή συρρίκνωση.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων σε αυτή την εξόρμηση,  βρήκε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά,  που δεν το βάζουν κάτω, αλλά και επιθυμούν η νέα δημοτική αρχή να μάχεται για το καλό της τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων που την απαρτίζουν, και όχι ο δήμος να εκπροσωπεί την απρόσωπη πλέον κεντρική εξουσία στην τοπική κοινωνία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ακομμάτιστες, ενωτικές και συλλογικές κινήσεις, όπως η “Τρίκκης Πολιτεία”.

 

Τις επόμενες ημέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού www.trikkispoliteia.gr, θα μπορούν οι Τρικαλινοί  δημότες να βρουν αναλυτικά τις θέσεις, το πρόγραμμα, τα νέα και οπτικοακουστικό υλικό από τις δραστηριότητες της “Τρίκκης Πολιτείας”, όπως επίσης και σταδιακά θα ανακοινώνονται και ανά ομάδες, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για την πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα.

 

Εκ του γραφείου τύπου της “Τρίκκης Πολιτείας”

Προηγούμενο άρθρο Κοινή επιστολή επιστημονικών φορέων για Αχελώο, Συκιά, Μεσοχώρα
Επόμενο άρθρο Επιμένει ο Βλαχογιάννης για συμψηφισμό αποζημιώσεων