Η «Φλόγα» αποκτά στέγη στα Τρίκαλα


 Η «ΦΛΟΓΑ» είναι Σύλλογος Γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, καθώς το πρόβλημα του καρκίνου δεν γνωρίζει γεωγραφικά σύνορα. Ως σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, βασίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών του και στην υποστήριξη των ευαισθητοποιημένων φίλων του. Διατηρεί παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, όπου μπορούν να απευθύνονται όσοι γονείς χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη.

 Σήμερα, 27 χρόνια μετά την ίδρυση της, έχει εκπροσώπους με πλούσια δράση στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Με σκοπό την ευαισθητοποίηση του Τρικαλινού κοινού και κυρίως την άμεση ενημέρωση και προσέγγιση όσων πραγματικά ενδιαφέρονται και έχουν ανάγκη τη συμπαράστασή του Συλλόγου, η Φλόγα Θεσσαλίας διοργάνωσε πρόσφατα στα Τρίκαλα ενημερωτική εκδήλωση.

Στο αίτημα της Προέδρου της Φλόγας (Αθήνα) κας Μαρίας Τρυφωνίδου για χώρο που θα στεγάσει τα Γραφεία του Παραρτήματος Τρικάλων της Φλόγας Θεσσαλίας, θετική ήταν η ανταπόκριση της δημοτικής αρχής δια της Αντιδημάρχου Τρικκαίων κας Ελένης Αργυροπούλου-Καλλιάρα και άμεσα παραχωρήθηκε χώρος στο Πολύκεντρο της Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων.

Αυτή την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των Γραφείων της Φλόγας στα Τρίκαλα. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί ώρα 19:00 μ.μ.. στο Πολυκέντρο Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Ανάπτυξης Τρικάλων Αγίου Οικουμενίου (Σεισμόπληκτα – παραποταμίως, έναντι νέας ζωαγοράς).

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του βιβλίου «Μάνες από Φλόγα» της Συγγραφέως Σόνιας Ευθυμιάδου – Παπασταύρου, το οποίο θα παρουσιάσει η ίδια η συγγραφέας.

Την εκδήλωση θα πλασιώσει καλλιτεχνικά η «Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων» και οι Σχολές Χορού « Έκφραση & Δημιουργία» και «Dance Art Natalie», ενώ στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί bazaar από φίλους της Φλόγας από τις 10:00 π.μ. εως τις 21:00 μ.μ..

Η ΦΛΟΓΑ αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών στη ζωή και την υγεία, την ποιότητα ζωής τους μέσα και έξω από τα νοσοκομεία, για να καθιερωθούν θεσμοί που να σέβονται τον αγώνα και την αξιοπρέπεια των παιδιών και των οικογενειών τους. Οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί.

Προηγούμενο άρθρο Υιοθετούνται Προτάσεις του κου Μαγκούφη στο Νομοσχέδιο που ψηφίζεται
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ