Εργαστήριο ζωγραφικής θα λειτουργήσει στον Δήμο Πύλης


Η ζωγραφική είναι μια βασική εικαστική δραστηριότητα μέσα από την οποία τα παιδιά ανακαλύπτουν και εκφράζουν τον εαυτό τους μ’ ένα μοναδικό τρόπο. Τους δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουν νέα υλικά και εργαλεία κεντρίζοντας το ερευνητικό τους πνεύμα. Αναπτύσσει τους λεπτούς χειρισμούς, την κρίση και την εφευρετικότητά τους, μα πάνω απ’ όλα χαίρονται, ικανοποιούνται και νιώθουν περήφανα με τα υπέροχα έργα που είναι δικά τους δημιουργήματα.

 Ο Δήμος Πύλης, προετοιμάζει τη λειτουργία Εργαστηρίου Ζωγραφικής για μαθητές και ενήλικες, που θα λειτουργήσει στο χώρο των σχολείων των Τοπικών Κοινοτήτων, κατά τις απογευματινές ώρες, με μηνιαίο κόστος συμμετοχής 10 ευρώ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο που μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα του Δήμου Πύλης, από τα σχολεία του Δήμου Πύλης και τα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Πύλης.

Οι μαθητές θα επιστρέψουν τις συμπληρωμένες αιτήσεις τους στα σχολεία, και οι ενήλικες στα δημοτικά καταστήματα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

 

Μαγκούτης Δημήτριος

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Πόζναν της Πολωνίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει στη Λυγαριά το Δ.Σ. Πύλης