Ειδήσεις

Εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Μετεώρων Λ. Αβραμόπουλο η ανακατασκευασμένη Κεντρική Πλατεία της Παναγίας


Παραδόθηκε  από τον Δήμο Μετεώρων η ανακαινισμένη Κεντρική Πλατεία στην Τοπική Κοινότητα Παναγίας. Η ανακατασκευασμένη πλατεία αναβαθμίζει αισθητικά την Παναγία δημιουργώντας έναν όμορφο, λειτουργικό και φιλόξενο χώρο αναψυχής και κοινωνική συναναστροφής. Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής τον εγκαινίων που παρακολούθησε πλήθος κατοίκων και παραθεριστών της Παναγίας ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος στην ομιλία του τόνισε: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας και παραδίδουμε στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Παναγίας την ανακατασκευασμένη πλατεία, έναν καλαίσθητο, λειτουργικό και ασφαλή χώρο αναψυχής και κοινωνικής συνάθροισης. Μέσα από τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου μας συνεχίζουμε με έργα που απαντούν στις επιθυμίες και ανάγκες των πολιτών. Παρά το στενό οικονομικό πλαίσιο στο οποίο έχουμε κληθεί να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας, καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια και διαχειριζόμαστε με διαφάνεια και λογοδοσία τα δημόσια οικονομικά καταφέρνοντας να υλοποιούμε έργα που δεν έγιναν τα προηγούμενα πολλά χρόνια στα χωριά μας. Βήμα βήμα και μέσα από τη συνεργασία και τον σωστό προγραμματισμό αλλάζουμε την εικόνα των χωριών. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παναγίας για τη στενή συνεργασία και να είστε σίγουροι πως τα επόμενα χρόνια θα παρουσιάσουμε και άλλα ανάλογα έργα που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και ανάπτυξης για την περιοχή».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παναγίας Αναστάσιος Καταραχιάς στην ομιλία του σημείωσε ότι «σήμερα βρισκόμαστε εδώ στο κέντρο του χωριού μας προκειμένου να εγκαινιάσουμε την ανακατασκευασμένη πλατεία μας. Πρόκειται για μια δέσμευση του Δημάρχου μας Λευτέρη Αβραμόπουλου που από τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησής του γίνεται πράξη. Ως πρόεδρος του χωριού μας θα ήθελα να του εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, όπως επίσης και στους Αντιδημάρχους Ζώη Χαλατσάκη και Σάκη Καψάλη αλλά και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Πλέον το χωριό μας έχει την πλατεία που του αξίζει και είμαι σίγουρος ότι με εγγυητή τον Δήμαρχο μας τα επόμενα χρόνια θα δούμε στην περιοχή μας και άλλα σημαντικά έργα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Δημοτική Αρχή του Λευτέρη Αβραμόπουλου που είναι πάντα δίπλα μας και κάνει ότι περνά από το χέρι της για να κρατήσει τα χωριά μας ζωντανά».

Στην τελετή εγκαινίων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιος Ρουστάνης και οι Αντιδήμαρχοι Σάκης Καψάλης, Ζώης Χαλατσάκης και Πηνελόπη Μαγκούρα.

Προηγούμενο άρθρο Συγκροτήθηκε σε Σώμα το πρώτο Δ.Σ. της Ενεργειακής Κοινότητας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Όμορφη βραδιά πανσελήνου στα Τρίκαλα «Ένα φεγγάρι για την Ελλη»