Ειδήσεις

Δραστηριότητες και παιχνίδια στο ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δ. Τρικκαίων – Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων


Μια ιδιαίτερη χρονιά έφτασε στο τέλος της και ήρθε η στιγμή να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο. Τα παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί πέρασαν πολύτιμες ώρες γεμάτες χαρά, μάθηση και φαντασία. Μέσα σε αυτή τη χρονιά είδαμε τους μικρούς μας μαθητές να εξελίσσονται, να ανακαλύπτουν, να δημιουργούν νέα πράγματα, νέες γνώσεις και να αλληλεπιδρούν ποιοτικά μεταξύ τους. Δραστηριότητες για όλα τα παιδιά αναλόγως το ταλέντο τους, αθλητικές, μουσικές, θεατρικές, εικαστικές δραστηριότητες και ευέλικτα προγράμματα.

Σκοπός του ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» είναι να παρέχει ένα κατάλληλο πρόγραμμα παιδαγωγικών δραστηριοτήτων ατομικών και ομαδικών μέσα από τις οποίες τα παιδιά κάνουν φιλίες, κοινωνικοποιούνται, δυναμώνουν τις δεξιότητές τους και τις γνώσεις τους, εξελίσσουν τα ταλέντα τους και απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού μέσα από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν.

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη ανεπανάληπτες στιγμές!

Σας περιμένουμε στο χώρο μας και  είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνιση καθώς και καθοδήγηση για την συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης.

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων προς την ΕΕΤΑΑ για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα της δράσης: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για ένα χρόνο ΔΩΡΕΑΝ.

Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων, ορίστηκε η Πέμπτη 1/8/2024 και ώρα 23:59.

Όσοι είστε δικαιούχοι voucher ελάτε να κάνουμε την εγγραφή σας και να μας γνωρίσετε από κοντά!

Προσιτές τιμές για όσους δεν δικαιούνται voucher!

Πληροφορίες ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ – 2431077330

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Θερινή εκδήλωση του ΚΗΦΗ Δ. Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Παρουσιάστηκε η α΄ φάση μελέτης για Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια στον Δ. Τρικκαίων