Βάζουν τις τελευταίες πινελιές


 Δέκτης παραπόνων πολιτών των Τρικάλων σχετικά με την εικόνα που παρουσίαζαν τα πεζοδρόμια σε διάφορα σημεία της πόλης των Τρικάλων, γινόταν ο δήμος Τρικκαίων.

 Θέλοντας να δώσει τέλος στα παράπονα και λύση στα αιτήματα που κατέθεταν οι πολίτες, αλλά και ταυτόχρονα να χαρίσει μια νέα εικόνα στις γειτονιές της πόλης, ο δήμος Τρικκαίων αποφάσισε να ξεκινήσει μια σειρά πρωτοβουλιών.

Τις τελευταίες παρεμβάσεις σε γειτονιές της πόλης των Τρικάλων πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η δημοτική Αρχή.
Λίγες ημέρες πριν παραδώσει τη σκυτάλη στην νέα δημοτική Αρχή, ο δήμος Τρικκαίων, συνεχίζει τις παρεμβάσεις για την ανάπλαση και βελτίωση των πεζοδρομιών σε κεντρικά και μη σημεία της πόλης.

Στόχος, όπως επεσήμανε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Έργων κ. Τάκης Παζαΐτης, είναι να επουλωθούν οι ζημιές που άφησαν σε δρόμους και πεζοδρόμια διάφορες εργολαβίες, αλλά και η περαιτέρω βελτίωση της αισθητικής εικόνας της πόλης.

«Συνεχίζουμε να αποκαθιστούμε ζημιές που προέκυψαν από εργολαβίες. Τα έργα κρινόταν απαραίτητα και αποτελούσαν αίτημα πολλών δημοτών. Ήδη βρισκόμαστε σε καλό δρόμο», τόνισε ο αντιδήμαρχος κ. Παζαΐτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εργασίες προβλέφθηκαν για τις οδούς Καλαμάτας, Θεμιστοκλέους, Καβράκου, Φλεγίου, Βύρωνος. Παράλληλα και χώροι που γειτνιάζουν με το 7ο γυμνάσιο Τρικάλων έχουν προβλεφθεί στα σχέδια της δημοτικής Αρχής.
Πέραν αυτού στην παρούσα φάση έχουν υλοποιηθεί παρεμβάσεις πέριξ του 8ου λυκείου στην περιοχή των Σαραγίων με τσιμεντοστρώσεις και πλακοστρώσεις. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και σε σημεία που βρίσκονται έναντι του 35ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων.

Σε εξέλιξη στην παρούσα φάση βρίσκονται και οι εργασίες βελτίωσης των πεζοδρομίων επί της οδού Κωλέττη.

Προηγούμενο άρθρο Η τοποθέτηση του Χρ. Μαγκούφη
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Δ.Τρικκαίων