Ασφαλτόστρωση στον οικισμό των τσιγγάνων στο Κηπάκι


Με την ασφαλτόστρωση που ξεκίνησε και ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες στον οικισμό των τσιγγάνων στο Κηπάκι βελτιώνονται ακόμη περισσότερο οι συνθήκες διαβίωσης και αποκαθίστανται και οι τελευταίες εκκρεμότητες όσον αφορά τα έργα υποδομών στον εν λόγω οικισμό. Τα έργα ασφαλτόστρωσης στο Κηπάκι αποτελούν συνέχεια της εργολαβίας στον οικισμό των τσιγγάνων που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών και το Δίκτυο ROM και στοχεύουν στην βελτίωση των συνθηκών σε δημοτικούς οδούς του οικισμού. Τον χώρο των έργων επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Παζαΐτης προκειμένου να διαπιστώσει την σωστή εκτέλεσή τους.

       Το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων και σε άλλους οικισμούς του Δήμου Τρικκαίων θα συνεχιστεί ανεξαρτήτως των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα γίνουν στις αρχές Νοεμβρίου.

       Να σημειωθεί ακόμη στην ίδια περιοχή εκτελούνται και έργα ύδρευσης στα πλαίσια εργολαβίας που έχει αναθέσει η ΔΕΥΑΤ και εκτελεί η ΔΕΚΤΕΤ. Τα έργα αυτά είναι απαραίτητα για την περιοχή και για την βελτίωση της διαβίωσης των κατοίκων της.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη κατοίκων της περιοχής <Αμυγδαλιές> στο Δήμαρχο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Προτάσεις του Δήμου Τρικκαίων στην Ψηφιακή Ελλάδα