Αξιέπαινη η ολοήμερη ενημερωτική εκδήλωση για την ασφαλή οδήγηση


Αξιόλογη και αξιέπαινη ήταν η ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αρχή του πεζόδρομου της Ασκληπιού για την οδική ασφάλεια, είχε τίτλο “Νύχτα χωρίς ατυχήματα-Όλοι διασκεδάζουν, ένας δεν πίνει…Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας” και διοργανώθηκε από τα ασφαλιστικά γραφεία EUROTRUST INSURANCE σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και τοπικές επιχειρήσεις.

 Σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν η ορθή ενημέρωση των Τρικαλινών οδηγών για τη σωστή οδική συμπεριφορά, η καθιέρωση του θεσμού του «οδηγού της παρέας» ο οποίος δεν θα πίνει και θα οδηγεί με ασφάλεια την παρέα του στο σπίτι και φυσικά 0 ατυχήματα τη νύχτα του Σαββάτου.

Το βράδυ έγινε και καμπάνια ενημέρωσης στους οδηγούς- θαμώνες των καταστημάτων της πόλης και ταυτόχρονα κάποια αλκοτέστ για τον οδηγό της παρέας και όσοι τελικά βρέθηκαν καθαροί επιβραβεύτηκαν.

Αξίζουν συγχαρητηρίων οι διοργανωτές για την σημαντική τους προσπάθεια για δρόμους πιο ασφαλείς και αναίμακτους καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις βασικές αιτίες των θανατηφόρων τροχαίων συμπεριλαμβάνονται η υπερβολική ταχύτητα και το αλκοόλ, ενώ η Ελλάδα κατέχει την πρωτιά στην επιθετική οδήγηση.

Προηγούμενο άρθρο Ιδιαίτερη έκθεση για το λαϊκό τραγούδι
Επόμενο άρθρο Διακήρυξη αρχών του υποψηφίου δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα