Ειδήσεις

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων : Όλοι στη 48ωρη γενική πανεργατική απεργία


Με διαδικασία εξπρές – για άλλη μια φορά, όπως όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις- η αντιλαϊκή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα ψηφίσει το ασφαλιστικό έκτρωμα μέσα στο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μάη.

Η άθλια μεθόδευση της κυβέρνησης να ψηφίσει όλα τα μέτρα (ασφαλιστικό και φορολογικό) και τη συμφωνία της με την τρόικα μέσα στο Σαββατοκύριακο, πάνω στις εκδηλώσεις της εργατικής πρωτομαγιάς μάλιστα, δείχνει το βάθος της αντιλαϊκής της πολιτικής: όλα για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, όλα στους δανειστές ΕΕ και ΔΝΤ! Οι εργαζόμενοι πρέπει να μπουν μαζικά σε θέσεις μάχης, δεν υπάρχει άλλη λύση από τη σύγκρουση για την ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας!

Απαιτείται άμεση απεργιακή απάντηση και κλιμάκωση της πάλης τώρα!
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων καλεί σε μαζική και μαχητική συμμετοχή στην απεργία και θα συμβάλλει με εξορμήσεις και συμμετοχή στις ανεξάρτητες ταξικές απεργιακές συγκεντρώσεις συλλογικοτήτων, οργανώσεων, συνδικαλιστικών παρατάξεων και αγωνιστών/στριών.
ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν
(με 2-μηνη καθυστέρηση…) την 48-ωρη απεργία για Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μάη.

Χρειάζεται να σχεδιαστεί η κλιμάκωση και μαχητική συνέχεια του αγώνα αμέσως μετά την 48-ωρη Πανεργατική Γενική Απεργία, ώστε να μη μείνει ο αγώνας στην διαμαρτυρία!

 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Προηγούμενο άρθρο Γ. Παπασίμος : Ο ατελείωτος μνημονιακός Γολγοθάς
Επόμενο άρθρο Παράσταση κουκλοθέατρου θα απολαύσουν δωρεάν οι τρικαλινοί