Έργα αναβάθμισης στις εργατικές γειτονιές


 Σημαντικό είναι το έργο που παρήγαγε η δημοτική αρχή του Δήμου Τρικκαίων με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Ταμήλο κατά την τετραετία που πέρασε στους τομείς που αφορούν τις εργατικές γειτονιές της πόλης μας.

 Με το πρόγραμμα ανάπλασης των κοινόχρηστων χώρων στις παλιές Εργατικές Κατοικίες των Τρικάλων τακτοποιήθηκαν εκκρεμότητες δεκαετιών και βελτιώθηκαν συνθήκες της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής.

       Ακόμη, με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναβάθμισης και αποκατάστασης της περιοχής του Αγίου Οικουμένιου κατασκευάστηκαν οι στέγες σε εκατοντάδες σπίτια της γειτονιάς, ανακαινίσθηκαν οι πολυκατοικίες και αποκαταστάθηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι, έτσι ώστε η γειτονιά να αρχίσει να αλλάζει σταδιακά φυσιογνωμία.

       Δόθηκε λύση στο πρόβλημα της αποχέτευσης σε Κηπάκι, Σαράγια και Φλαμουλάκι με την κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης στις περιοχές αυτές.

Ακόμη έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των Εργατικών Κατοικιών στη Σωτήρα οι οποίες θα παραδοθούν στους δικαιούχους στο αμέσως προσεχές διάστημα.

       Σε μια οικονομικά δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους, η δημοτική αρχή του Δήμου Τρικκαίων φρόντισε με το έργο της να ανακουφίσει τουλάχιστον την καθημερινότητά τους και να λύσει προβλήματα των συνοικισμών τους που εκκρεμούσαν για δεκαετίες.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ:

1-2: Αποκαταστάθηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι στις παλιές Εργατικές Κατοικίες των Τρικάλων.

3-4: Σε τροχιά αναβάθμισης η περιοχή του Αγίου Οικουμένιου.

5-6: Παραδίδονται στο αμέσως προσεχές διάστημα στους δικαιούχους οι Εργατικές Κατοικίες στη Σωτήρα.

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Νίκου Λέγκα μετά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά
Επόμενο άρθρο Κοινό μέτωπο εργαζομένων και Δήμου