Έναρξη περιοδειών για τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα


 Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του υποψηφίου Δημάρχου του συνδυασμού ΤΡΙΚΑΛΑ Συμπολιτεία, κ. Λάππα, με τους Δημάρχους των Δήμων, που συνενώνονται με το νέο Δήμο Τρικκαίων, ο κ. Λάππας αρχίζει την περιοδεία του από την Περιφέρεια του Δήμου.

 Σ’ αυτή τη μαραθώνια προσπάθεια, ο κ. Λάππας προσδίδει ιδιαίτερη σημασία.

Μέσα από τη διαδικασία των επαφών, ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού ΤΡΙΚΑΛΑ Συμπολιτεία και τα στελέχη του συνδυασμού θα προσπαθήσουν να καταστήσουν κοινωνούς τους Δημότες στο πνεύμα του Καλλικράτη και να καταδείξουν, ότι χωρίς την ενεργό συμμετοχή των πολιτών, σε επίπεδο διαμόρφωσης πολιτικών και άσκησης εξουσίας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, κανένα σχέδιο νόμου δεν μπορεί να έχει οδηγήσει σε χειροπιαστά αποτελέσματα.

Η συναντίληψη για  μείζονα ζητήματα, η οποία θα διαμορφωθεί μέσα από εξαντλητικό, κοινωνικό διάλογο, θα είναι η εγγύηση, ώστε να μην παρατηρηθούν εκ νέου φαινόμενα οικονομικής κακοδιαχείρισης, ρουσφετολογικών προσλήψεων, αλαζονικής και πολλές φορές , δυστυχώς, προσβλητικής συμπεριφοράς απέναντι στους πολίτες, αλόγιστου δανεισμού και υπερχρέωσης  καθώς και ιδιοτελούς οικειοποίησης της εξουσίας.

Όπως παρατηρούν όμως και οι πολίτες, δεν είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε στο σημείο, που οι Δημοτικές αρχές θα νοικοκυρεύουν τους Δήμους και όχι τον εαυτό τους.

Προηγούμενο άρθρο «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ»
Επόμενο άρθρο ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ 01 ΟΚΤΩΒΡΗ Η ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ